Complete Bibliografie, Nieuwste & Beste Boeken van Margje Woodrow 

Deze keer geen top 10, maar een top 8 met de beste boeken van Margje Woodrow. De volledige bibliografie op volgorde van de auteur vind je in de link die in de eerste paragraaf vermeld wordt. Daarna volgt een korte introductie over Margje Woodrow en dan snap je ook meteen waarom ze de boeken schrijft die ze schrijft. De auteur brengt bijna elk jaar een boek uit, dus we zitten met smacht te wachten op de nieuwste titel. In onderstaande tekst vind je in ieder geval de top 8 met de beste boeken van haar. Fan van Young adult boeken? Lees dan hieronder verder in dit artikel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Margje Woodrow.

Complete bibliografie op volgorde

  • Lees hier het complete overzicht met jeugdboeken van Margje Woodrow.

Korte biografie over Margje Woodrow

Margje Woodrow is in 1975 in Nederland geboren en ze schrijft spannende boeken voor jongeren. Haar inspiratie haalt ze deels uit haar vorige baan als lerares op een basisschool. Ze heeft nog geen lange lijst met boeken, maar wel al prijzen in de wacht gesleept.

Top 8 beste boeken van Margje Woodrow

Snitch

In dit eerste boek op de lijst met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Margje Woodrow weigert Roos medicatie te slikken voor haar gedrag, wanneer er een nieuwe klasgenoot is en de sfeer binnen de vriendengroep verandert.

Verwoest

Juul wil in ‘Verwoest’ er achter komen hoe haar broer aan het eind van zijn leven is gekomen en in ruil voor een aantal uitdagingen krijgt ze de waarheid later te horen.

Fake trip

Een buitenlandse schoolreis loopt helemaal uit de hand tijdens een excursie, maar in een tijd met social media en mobiele telefoons is het moeilijk te ontdekken wat echt en wat nep is van alle berichtgevingen.

Buitenspel

In ‘Buitenspel’ – het vierde werk in dit artikel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Margje Woodrow – vindt Jimmy tijdens een trainingsweekend van het voetbal Mattias in het bos levenloos terug.

Examen-deal

Kiki wil het examen halen door vals te spelen en examenopgaven te bemachtigen. Is dat wel zo’n goed idee als haar vader op dezelfde school onderwijzer is?

Kater

 ‘Kater’ is het volgende boek in deze review met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Margje Woodrow. Teddy mag twee weken lang op een huis passen en Chloë wil er wel een feestje vieren. Hoe het helemaal uit de hand loopt, ontdek je als je het boek leest.

Smash

Wat zou jij doen als je op het punt stond met je vrienden op vakantie te gaan, maar een medium jullie laat weten dat de vakantie niet voor jullie allemaal goed af zal lopen?

Shame on you

Het laatste boek in dit artikel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Margje Woodrow is ‘Shame on you’. Hierin breekt een vriendengroep in bij een huisje in CenterParcs, maar blijft dit niet onopgemerkt.

Afsluiting

Margje Woodrow weet als geen ander een spannend verhaal voor de jeugd neer te zetten. Zelfs jongeren die niet graag lezen, zullen deze boeken verslinden.