Complete Bibliografie, Nieuwste & Beste Boeken van Michael Connelly

Michael Connelly is een bekende auteur en zijn boeken zijn geliefd over de hele wereld. In de uitgebreide bibliografie op volgorde krijg je een totaalplaatje van alles dat hij geschreven heeft. In deze tekst lees je verder een hele beknopte versie van wat er Michael Connelly’s leven gebeurd is. Het meest interessant is natuurlijk de top 10 met de beste boeken van de auteur. Je krijgt tien titels met daarbij een korte beschrijving van elk boek. Is Michael Connelly ook jouw favoriete schrijver?

Lees dan nu verder in dit artikel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Michael Connelly.

Complete bibliografie op volgorde

  • Bekijk hier alle boeken van Michael Connelly.

Korte biografie over Michael Connelly

Michael Connelly is in 1956 in de Verenigde Staten geboren. Oorspronkelijk wilde Michael Connelly zijn vader achterna en in de bouw terechtkomen, maar hij haalde geen goede cijfers. Het zien van een film is daarna zijn inspiratiebron geweest om als auteur aan de slag te willen gaan. Hij is daarom journalistiek en creatief schrijven aan de Universiteit van Florida gaan volgen. Inmiddels worden zijn boeken over de hele wereld verkocht en in meer dan 40 talen uitgebracht.

Top 10 beste boeken van Michael Connelly

De keerzijde

In het eerste boek in deze lijst met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Michael Connelly gaat privédetective Harry Bosch op zoek naar een vrouw voor een miljardair.

Echo Park

Harry Bosch wordt in een onmogelijke situatie gedwongen wanneer hij de man die hij het meest haat om medewerking moet vragen.

In de stilte van de nacht

Harry Bosch en Renée Ballard gaan samenwerken om een oude moord op een tienermeisje opgelost te krijgen.

De val

In ‘De val’ – de vierde titel in deze lijst met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Michael Connelly – wordt Harry Bosch met het feit geconfronteerd dat hij binnenkort met pensioen moet.

Over de grens

Harry Bosch gaat zijn halfbroer helpen bij het onderzoeken van de moord op diens vrouw.

Brandhaard

In de volgende titel in deze review met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Michael Connelly moet Harry Bosch zien uit te vinden hoe een kogel die negen jaar geleden is afgeschoten nu ervoor zorgt dat iemand sterft.

De interne jury

Mickey onderzoekt de moord op een vrouw die hij uit de prostitutie had geholpen. Dit is weer een zinderende detective in het artikel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Michael Connelly.

De Lincoln advocaat

Mickey wordt in dit boek eens een keer door een ander type klant ingehuurd dan hij normaal heeft.

De dichter

Jack gelooft niet dat zijn broer zelfmoord heeft gepleegd en gaat graven naar wie er bij betrokken is.

Ongrijpbaar

In het laatste boek in deze lijst met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Michael Connelly doet Jack zijn best om de schuld van een drugsdealer, verkrachter en moordenaar te bewijzen.

Kortom

Spanning ten top in deze top 10 van Michael Connelly. Wie een nachtje wil doorlezen, doet dat met een van zijn boeken.