Complete Bibliografie, Nieuwste & Beste Boeken van Nathalie Pagie

Weet jij wat het laatste of nieuwste boek van Nathalie Pagie is? Je ontdekt dit – en ook haar eerdere werk – in de link naar de bibliografie op volgorde. Verder kun je in de top 10 met de beste boeken van Nathalie Pagie lezen welke het hoogste scoren en in de beknopte biografie lees je wat de auteur ertoe gebracht heeft om te gaan schrijven. Ga op zoek naar jouw volgende thriller in dit artikel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Nathalie Pagie.

Complete bibliografie op volgorde

  • Klik hier voor een volledige lijst met boeken van Nathalie Pagie.

Korte biografie over Nathalie Pagie

Nathalie Pagie is in 1974 geboren en in 2013 bracht ze haar eerste boek uit. Ze heeft veel thrillers geschreven en ook een serie boeken (met Tara Linders en Diego Martinez). Kenmerkend voor haar verhalen zijn de plekken die de setting vormen. Ze laat haar hoofdpersonen over de hele wereld allerlei avonturen meemaken en dat is wat de meeste lezers ook zo waarderen aan Nathalie Pagie’s boeken.

Top 10 met de beste boeken van Nathalie Pagie

Helsinki

Jaar na jaar wordt er in het najaar een lijk gevonden in de stad Helsinki, maar de politie doet er alles aan om er geen bekendheid aan te geven, omdat ze niet willen dat het toerisme eronder lijdt. Dit is een ijzig spannend boek aan het begin van dit artikel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Nathalie Pagie.

Rio Grande

De tweede titel in deze review met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Nathalie Pagie is ‘Rio Grande’ en deze keer geen koude Scandinavische achtergrond, maar een zonnig Mexico. Tara Linders gaat in Mexico op zoek naar haar oude partner – Diego Martinez – waarmee ze zoveel zaken opgelost heeft. Nu is hij de zaak.

Casa Familia

Het verhaal start in de Belgische Ardennen, maar al snel komt Tara Linders met haar partner Diego Martinez uit in Spanje. Kan hun onderzoek voorkomen dat er nog meer kinderen slachtoffer worden van een georganiseerde bende?

Noordkaap

In het vierde boek in deze lijst met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Nathalie Pagie ben je weer terug in Scandinavië, waar een onderzoek plaatsvindt met wetenschappers en criminelen die samen opgesloten zitten in dezelfde ruimte. Hoe lang kan dit goed gaan?

IJsengel

In Zweden raakt iedereen in het land over zijn toeren wanneer Berndt Müller – een groot mediakopstuk – ontvoerd wordt. De familie van de man maken contact met de ontvoerders en betalen het losgeld, maar Berndt komt niet terug. Hoe loopt dit volgende verhaal in dit artikel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Nathalie Pagie af? En wie is dat kleine meisje toch?

Wintermoord

In ‘Wintermoord’ – het zesde boek in deze lijst met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Nathalie Pagie – gaat Cleo voor een half jaar naar Canada om daar te gaan studeren. Na de herfst wordt het ijzig koud in Alberta en ook de sfeer wordt aardig verpest wanneer twee docenten op de campus vermoord worden.

Camping Oosthoek

Kun je je voorstellen dat je man opeens verdwenen is, je huis niet meer het jouwe is en je bankrekening leeg is? Het overkomt Diana en haar drie kinderen. Ze komt op de camping terecht en daar krijgt ze het verzoek om losgeld voor de vrijlating van haar man te betalen. Hoe kan ze zich uit deze situatie redden?

Paradijsvogels

Tara Linders en Diego Martinez gaan in ‘Paradijsvogels’ – de nummer acht in dit artikel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Nathalie Pagie – naar Aruba. Het eiland dat voor zovelen een geweldige vakantiebestemming is, blijkt ook minder mooie kanten te hebben.

Familieweek Domburg

Dorothé Bijsters wordt bedreigd en een familieweek met de hele familie moet ervoor zorgen dat ze weer in veiligheid komt. ‘Familieweek Domburg’ is weer een spannende thriller op deze lijst met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Nathalie Pagie.

Kerst in de eetkeet

Het laatste boek in dit artikel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Nathalie Pagie is ‘Kerst in de keet’. Dit is een wat korter verhaal dan alle anderen in deze review, maar dat maakt hem niet minder pakkend. Kan Raff zijn problemen met een overval te boven zien te komen?

Afsluiting

Volgens ons zijn alle boeken in deze top 10 in de lijst met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Nathalie Pagie de moeite van het lezen waard. Vooral de details van elke locatie maken elk verhaal uiterst geloofwaardig. Je zult met moeite kunnen stoppen met lezen.