Op deze pagina krijg je alle informatie over Joe Dispenza, beginnend met de complete bibliografie op volgorde met alle boeken en daardoor ook de nieuwste boeken van de auteur. Vervolgens geven we een korte biografie over Joe Dispenza en tot slot vind je de top 3 beste boeken van deze auteur, zodat je precies weet wat de mooiste en bekendste boeken van hem zijn die je kunt lezen. De lijst met boeken in dit artikel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Joe Dispenza is korter dan normaal, maar dat maakt de inhoud zeker niet minder interessant.

Complete bibliografie op volgorde

  • Becoming supernatural
  • Breaking the habit of being yourself
  • Evolve your brain
  • You are the placebo

Korte biografie over Joe Dispenza

Joe Dispenza is in 1962 in de Verenigde Staten geboren. Na zijn studie gaat hij als chiropractor aan de slag en ook werkt hij als neurodeskundige. In de loop van zijn leven legt hij de connectie met andere elementen van het lichaam en hij gaat voor grote groepen spreken en boeken schrijven. Er zijn veel volgers van zijn denkwijze die zweren bij zijn filosofie en daarom worden zijn boeken in vele talen gepubliceerd.

Top 3 met de beste boeken van Joe Dispenza

Jij bent de placebo

Het effect van een placebo is al langer onderdeel van wetenschappelijke onderzoeken. Er is bewezen dat een placebo net zo goed kan werken. In het eerste boek in deze review met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Joe Dispenza lees je in ‘Jij bent de placebo’ hoe je jezelf kunt helen van allerlei kwalen. Er worden ook voorbeelden van andere gegeven die je kunnen ondersteunen in het helingsproces.

Doorbreek de gewoonte jezelf te zijn

Joe Dispenza brengt in dit boek een aantal wetenschappen bij elkaar die je doen inzien dat je jezelf niet hoeft te accepteren zoals je nu bent, want dat je altijd de tools in eigen handen hebt om jezelf opnieuw te creëren. Wie aan zichzelf wil werken, kan prima uit de voeten met ‘Doorbreek de gewoonte jezelf te zijn’. Het gaat niet om jezelf ontkennen, maar om een betere ‘ik’ te scheppen.

Becoming supernatural (Nederlandse editie)

Dit laatste boek in dit artikel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Joe Dispenza staat in het teken van transcendentie en voor velen zal dit abracadabra zijn. De kracht van deze auteur zit hem erin dat hij allerlei wetenschappelijke onderzoeken gebruikt om de inhoud van zijn boek te ondersteunen. Hij legt zaken uit, zodat je het snapt en kunt toepassen in je leven.

Tot slot

Bovenstaand heb je over de drie boeken van de auteur kunnen lezen. Deze review met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Joe Dispenza zou echter niet compleet zijn zonder vermelding van de meditaties die bij elk boek horen. Bij elk boek hoort een CD.