Complete Bibliografie, Nieuwste & Beste Boeken van Robert Bryndza

In deze review lees je alles over auteur Robert Bryndza. In de introductie vind je allereerst zijn complete bibliografie op volgorde. Daarna krijg je een klein kijkje in het leven van de auteur en hoe zijn privésituatie eruit ziet. Als laatste krijg je een top 9 met de beste boeken van Robert Bryndza. Zo weet je precies welke boeken toppers zijn. Lees voor jouw volgende spannende thriller verder in dit artikel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Robert Bryndza.

Complete bibliografie op volgorde

  • Klik hier voor de volledige lijst met boeken van auteur Robert Bryndza.

Korte biografie over Robert Bryndza

Robert Bryndza is in 1979 in Groot-Brittannië geboren. Hij is niet alleen auteur, maar ook acteur. Na zijn reizen door Canada en de Verenigde Staten, gaat hij met zijn man in Slowakije wonen. In eerste instantie schrijft Robert Bryndza vooral romantische comedy verhalen, maar hij schakelt later over naar verhalen waarin misdrijven de boventoon voeren. Zijn boeken worden over de hele wereld goed verkocht en zijn daarom in diverse talen uitgebracht. Hij schrijft nu fulltime en wint geregeld prijzen.

Top 9 met de beste boeken van Robert Bryndza

Het meisje in het ijs

Inspecteur Erika Foster gaatin het eerste boek in dit artikel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Robert Bryndza op zoek naar de moordenaar van een meisje dat in een park in het ijs gevonden wordt.

Koud bloed

Erika Foster opent een koffer dat in een rivier gevonden wordt en als er een lijk in ligt, begint de zoektocht naar een seriemoordenaar, want dit is niet het eerste koffer met een lijk.

De stalker in de nacht

In het derde boek in dit artikel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Robert Bryndza moet Erika Foster niet alleen op zoek naar een stalker, maar ook naar de link tussen alle slachtoffers die hij uitzoekt om te stalken. Daarna vermoord hij ze.

Laatste adem

Erika Foster zoekt deze keer naar een moordenaar die wel een hele aparte manier van zijn vrouwelijke slachtoffers uitkiezen heeft: hij gaat namelijk met ze op date.

Donker water

In ‘Donker water’ – de vijfde titel in deze review met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Robert Bryndza – kruisen de paden van een oude en nieuwe zaak zich. Erika Foster wordt tegengehouden om de waarheid boven tafel te krijgen. Lukt het haar toch?

Doods geheim

Erika Foster komt er achter dat vele jonge vrouwen in een bepaalde wijk getarget worden, maar nu ligt er eentje dood bij haar eigen voordeur. Wie is de dader en pakt ze hem voordat hij weer nieuwe slachtoffers maakt?

Schaduwland

Van Erika Foster schakel je nu over naar de nieuwe serie met Kate Marshall in de hoofdrol. Wanneer ze tijdens het duiken een lijk vinden, is Kate er niet van overtuigd dat het een ongeluk is. Ze gaat op onderzoek uit.

Vallend duister

In ‘Vallend duister’ – de nummer 8 in deze lijst met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Robert Bryndza – gaat Kate Marshall samen met haar partner Tristan Harper op zoek naar een misdaad die 12 jaar geleden gebeurd is. Kunnen ze nog achterhalen wat er is gebeurd en de moeder van het slachtoffer antwoorden geven?

Zonder gezicht

In het laatste boek in dit artikel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Robert Bryndza is Kate Marshall zelf een doelwit, maar nu niet bij een dader van lang geleden, maar bij iemand die zaken kopieert.

Afsluiting

Zowel de Erika Foster als Kate Marshall verhalen zijn zo ontzettend spannend, dat je het liefst een heel weekend voor jezelf reserveert om in een keer door te kunnen lezen.