Complete Bibliografie, Nieuwste & Beste Boeken van Nele Neuhaus

Nele Neuhaus is een pseudoniem en ze schrijft boeken voor diverse doelgroepen en meerdere genres. In de eerste paragraaf kun je op de link naar haar volledige bibliografie op volgorde klikken en later krijg je een overzicht met haar top 10 beste boeken. Ook een fan van verhalen die bol staan van de misdaad? Hieronder start het artikel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Nele Neuhaus.

Complete bibliografie op volgorde

  • Bekijk hier alle boeken die Nele Neuhaus geschreven heeft.

Korte biografie over Nele Neuhaus

Nele Neuhaus is in 1967 in Duitsland geboren. Haar echte naam is Cornelia Löwenberg en onder deze naam schrijft ze ook boeken. Ze is bekend om diverse genres: misdaadverhalen, romans en speciaal voor tieners schrijft ze verhalen over paarden.

Top 10 beste boeken van Nele Neuhaus

Sneeuwwitje moet sterven

In het eerste boek in dit artikel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Nele Neuhaus doet Pia onderzoek naar een skelet op een verlaten vliegveld en een vrouw die van een brug afspringt.

Moederdag

Pia en Oliver moeten doorwerken om te voorkomen dat er rond Moederdag weer een slachtoffer gaat vallen.

Boze wolf

Dat bizarre misdaden soms geen ver-van-je-bed-show zijn, lees je in het volgende boek in deze review met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Nele Neuhaus.

Wie wind zaait

Pia zoekt naar het verband tussen een dode bewaker bij een windmolenpark en vermoorde boer die tegen windmolens is.

Eerste liefde, eerste wedstrijd

Dit is het eerste tienerboek in de lijst met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Nele Neuhaus en hierin mag Charlotte voor het eerst meedoen aan een paardenwedstrijd.

Tussen de haaien

‘Tussen de haaien’ verwijst naar de mannen in de bankwereld waar Alex in terechtkomt. Ze heeft zichzelf – zonder opzit natuurlijk – flink in de problemen gebracht. Lukt het haar om er weer uit te komen?

Door dik en dun

Er is brand in de paardenstallen en Charlotte moet zich haasten om de paarden te redden. Dit is het tweede paardenboek in deze review met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Nele Neuhaus.

Charlottes droompaard

Tijdens een vakantie vindt Charlotte haar droompaard, maar er moet nog heel wat gebeuren wil ze het vertrouwen van het paard winnen.

De levenden en de doden

Pia en Oliver moeten op zoek naar een sluipschutter die het niet bij een enkele dode laat. Hij blijft toeslaan, maar wat is het motief?

Diepe wonden

In het laatste boek in dit artikel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Nele Neuhaus gaan Pia en Oliver ver terug in het verleden als blijkt dat er links met nazi’s zijn.

Tot slot

De thrillers van Nele Neuhaus blinken uit in realistische details, waardoor je meegetrokken wordt in het verhaal. De boeken over paarden in deze top 10 zijn echter niet alleen geschikt voor paardenfans, want je leest ook over een meisje dat ouder wordt en wat voor situaties dit met zich meebrengt.