Complete Bibliografie, Nieuwste & Beste Boeken van Robin Hobb

Robin Hobb heeft als auteur een lange lijst met titels, maar ze schrijft ook nog onder een andere naam. Je leest welke naam dit is in de korte biografie. Verder krijg je een link naar de complete bibliografie op volgorde, aangezien deze dus veel langer is dan het aantal beschreven titels in de top 10 met beste boeken. Benieuwd naar deze auteur geworen? Lees dan onderstaand artikel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Robin Hobb.

Complete bibliografie op volgorde

  • Ontdek hier alle boeken van Robin Hobb.

Korte biografie over Robin Hobb

De echte naam van Robin Hobb is Margaret Ogden en ze is in 1952 in de Verenigde Staten geboren. Behalve de naam Robin Hobb, gebruikt ze ook nog Megan Lindholm voor het schrijven van boeken. De namen gebruikt ze voor het schrijven van verschillende genres. Ze heeft vele nominaties en prijzen met haar boeken in de wacht gesleept.

Top 10 beste boeken van Robin Hobb

De geheimen van de nar

Het eerste boek in deze lijst met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Robin Hobb is ‘De geheimen van de nar’ en het is deel 2 binnen de trilogie. Als Fitz even niet oplet, wordt zijn dochter ontvoerd om haar krachten tegen de wereld te gebruiken.

Leerling en meester

Fitz heeft bepaalde krachten en mag binnenkort op missie om te laten zien wat hij kan.

De moordenaar van de nar

In het derde boek in dit artikel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Robin Hobb is Fitz van naam veranderd en heeft hij geen contact meer met de nar, totdat er iets ergs gebeurt.

Het lot van de moordenaar

Fitz gaat op zoek naar zijn dochter, maar lijkt haar niet te kunnen vinden. Dan vindt hij het tijd voor wraak.

Vermogen en wijsheid

Iedereen denkt dat Fitz dood is, maar hij is stiekem diegene die de moordenaar van Koning Vlijm wil gaan ombrengen. Lukt hem dit?

Drakenhoeder

Thymara gaat in ‘Drakenhoeder’ – het zesde boek in deze review met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Robin Hobb – de draken naar een andere plek brengen, maar ze weet niet dat de Hoge Raad bijbedoelingen heeft.

Drakenziel

‘Drakenziel’ gaat verder waar ‘Drakenhoeder’ gestopt is. Als het eerste boek je beviel, dan zal dit tweede boek je ook plezier brengen.

De oproep van de nar

In het volgende boek in deze lijst met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Robin Hobb is Fitz een rustig leventje gaan leiden, totdat zijn oude mentor – die hij vele jaren niet heeft gezien – ineens voor de deur staat.

Drakenbloed

Het is weer onrustig in de Wilde Regenlanden. Kan Thymara en haar groep verschil maken en de rust terugbrengen?

Het dolende schip

Het laatste boek in deze review met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Robin Hobb draait niet meer om draken, maar om piraten.

Kortom

Door de realistische beschrijving van de details in al haar boeken, lukt het Robin Hobb om een fantasiewereld tot leven te brengen. Als je eenmaal voor een van haar boeken gevallen bent, wil je ze allemaal gelezen hebben.