Complete Bibliografie, Nieuwste & Beste Boeken van Samuel Björk

Auteur Samuel Björk schrijft boeken onder een andere dan zijn oorspronkelijke naam. In de korte biografie lees je hier meer over. Met de link in de paragraaf ‘complete bibliografie op volgorde’ zie je welke boeken hij op welk moment uitgebracht heeft. Dit artikel bestaat daarnaast uit de top 4 met de beste boeken van Samuel Björk. Blijf jij graag langer wakker voor een goede detective? Bekijk dan hieronder het artikel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Samuel Björk. Hopelijk blijft de top 4 groeien en komt er snel nieuw werk van de auteur uit.

Complete bibliografie op volgorde

  • Bekijk hier de lijst met boeken van Samuel Björk.

Korte biografie over Samuel Björk

Samuel Björk is in 1969 geboren en het is het pseudoniem voor de Noor Frode Sander Øien. Hij is niet alleen schrijver, maar is ook muzikant. Zijn schrijfstijl en boeken worden wel eens met die van Stieg Larsson vergeleken.

Top 4 beste boeken van Samuel Björk

Ik reis alleen

De woorden ‘Ik reis alleen’ in dit eerste boek in het artikel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Samuel Björk verwijzen naar het label dat inspecteur Holger Munch vindt aan het lichaam van een jong meisje dat in een boom hangt. Samen met Mia Krüger gaat hij op zoek naar de dader die Noorwegen onrustig maakt.

De doodsvogel

In dit tweede boek gaan Holger Munch en Mia Krüger weer samen op pad. In het privéleven van beiden is echter ook van alles aan de hand. Staat het hun werk in de weg? Of lukt het hen toch een rituele moord te onderzoeken en de misdadiger op te sporen?

De jongen in de sneeuw

Het volgende boek in deze review met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Samuel Björk is ‘De jongen in de sneeuw’. Alle partijen proberen hun privéproblemen even te laten voor wat ze zijn als er een jonge vrouw in een meer dood wordt gevonden. Waarom staat er een camera op haar vindplek gericht?

Sneeuwwit

Met dit vierde boek van Samuel Björk ga je terug in de tijd. Dit is namelijk het moment waarop Holger Munch besluit om Mia Krüger in te huren voor haar expertise bij een moord op twee jonge jongens.

Kortom

We hopen dat de auteur nog regelmatig zal schrijven, nu we de boeken in deze lijst met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Samuel Björk hebben gezien. De spanning is te snijden en de verhaallijn is zo verrassend en onvoorspelbaar, dat je blijft lezen.