Complete Bibliografie, Nieuwste & Beste Boeken van Hans Peter Roel

Het artikel dat je nu leest geeft je de basisinformatie over auteur Hans Peter Roel. Je komt meer te weten over de achtergrond van de schrijver en wat zijn beweegredenen zijn om boeken uit te brengen. Door bij de bibliografie op volgorde op de link te klikken, zie je een totaaloverzicht van alle – dus ook de nieuwste – boeken van Hans Peter Roel. Ook zul je de boeken die in deze top 10 met beste boeken van de auteur staan in de bibliografie herkennen. Lees bij interesse in deze auteur verder in dit artikel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Hans Peter Roel om je te verdiepen in de werken die deze Nederlandse auteur vanaf 2001 publiceert.

Complete bibliografie op volgorde

  • Kijk hier voor een overzicht van de boeken van Hans Peter Roel.

Korte biografie over Hans Peter Roel

Hans Peter Roel is in 1964 geboren en oorspronkelijk ging hij na zijn studie in de financiële wereld aan de slag. Een reis naar het buitenland is de trigger voor Hans Peter Roel om te gaan schrijven en in eerste instantie gaat het vaak om spirituele ontdekkingen. Later combineert de auteur wat hij tijdens zijn reizen heeft meegemaakt met een verhaallijn in een boek en als kers op de taart schrijft Hans Peter Roel ook nog voor kinderen en de managementwereld.

Top 10 met de beste boeken van Hans Peter Roel

De vierde dimensie

Het eerste boek in deze review met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Hans Peter Roel is ‘De vierde dimensie’. Je maakt kennis met Nick Larson wiens leven stevig overhoop gehaald wordt tijdens de crisis. Met behulp van het spirituele pad komt hij zijn ellende te boven.

De vierde dimensie; werkboek

Bij het eerste boek hoort een werkboek. Je kunt dit werkboek gebruiken om zelf met de vierde dimensie aan de slag te gaan. Het is een relevante aanvulling op dit artikel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Hans Peter Roel.

Ki

Peter zit tegen een burn-out en hij wil daarom het roer omgooien, voor het te laat is. Hij vertrekt naar een klooster in de Himalaya en leert hier de kracht van Ki kennen.

Ki; werkboek

Ook jij hebt de levenskracht ‘Ki’ in je en in het artikel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Hans Peter Roel hoort ook bij het tweede boek een werkboek waarmee de auteur je op weg helpt je om je eigen Ki te ontdekken.

Eindeloos

Het volgende boek in dit artikel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Hans Peter Roel is ‘Eindeloos’, waarin Salvatore een pad vol hobbels bewandelt en zichzelf gaandeweg leert kennen. Het levert uiteindelijk een mooier leven op dan hij had durven dromen.

Op zoek naar de hemel

Ben je zelf bezig met een spirituele ontdekkingsreis? Dan kan de volgende titel in deze lijst met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Hans Peter Roel een echte aanrader zijn. Je leest over Eva die haar vader verliest en op zoek gaat naar de hemel op aarde.

Het zesde zintuig

Ontdek jouw zesde zintuig aan de hand van het verhaal van Mick Arends. Hij verliest de liefde van zijn leven en vraagt zich af wat het leven nog voor zin heeft en of hij het verlies had kunnen voorkomen.

Dio

Dio kruipt als kind met zijn vriendinnetje door een luik en komt in een hele andere wereld terecht. Terugkomen is echter niet zo gemakkelijk als het lijkt. Lees over andere dimensies in dit volgende boek in de lijst met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Hans Peter Roel.

De eeuwige wereld

De negende titel in deze review met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Hans Peter Roel is ‘De eeuwige wereld’, waarin Suzanne en Fabian achter Keltische rituelen komen die hun leven weer zin geven.

Ki voor kinderen

Het laatste boek in dit artikel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Hans Peter Roel is gericht op kinderen en de oefeningen in dit boek kun je als ouder gebruiken bij kinderen tussen de 6 en 16 jaar. Ze helpen je kind krachtig en sterk maken in een wereld die daar nadrukkelijk om vraagt.

Afsluiting

Je hoopt dat de auteur nog lang blijft schrijven, want het genre dat in de boeken in deze review met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Hans Peter Roel terug komt zal je aanspreken.