Complete Bibliografie, Nieuwste & Beste Boeken van Robin Cook

Als je meerdere banen hebt – zoals het geval is bij auteur Robin Cook – dan heb je ook meerdere bronnen om uit te putten. Je komt meer over de boeken van deze bijzondere auteur te weten in de paragraaf met de bibliografie op volgorde. Iets meer over het leven van Robin Cook staat beschreven in een korte biografie. Het belangrijkst van deze review is natuurlijk de top 10 met de beste boeken van de auteur. Ontdek hieronder het artikel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Robin Cook en laat je verrassen door de medische details die hij in zijn verhalen weet te verwerken.

Complete bibliografie op volgorde

  • Bekijk hier alle boeken van Robin Cook.

Korte biografie over Robin Cook

Robin Cook is in 1940 in de Verenigde Staten geboren. Hij is huisarts en schrijver en gebruikt als schrijver regelmatig medische kennis en situaties als setting voor zijn boeken. Vooral in thrillers komt zijn inspiratiebron goed tot uiting. Zijn boeken hebben diverse prijzen in de wacht gesleept en zijn in meerdere talen uitgebracht. Ook heeft hij een bijdrage gehad aan diverse films en documentaires.

Top 10 beste boeken van Robin Cook

Ademnood

Je start deze lijst met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Robin Cook met ‘Ademnood’, waarin Jack en Laurie – beiden forensisch pathologen verdachte lichamen op hun tafel krijgen.

Donor

Lyn is radeloos wanneer haar vriend niet ontwaakt uit een routineoperatie. Wat is er aan de hand en kan ze de waarheid wel aan?

Doodsakte

Pia onderzoekt of het toeval is dat twee van haar collega’s in het laboratorium ineens allebei met salmonella besmet zijn.

Manipulatie

In ‘Manipulatie’ – de vierde titel in deze review met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Robin Cook – komt duidelijk naar voren dat je je soms niet met de natuur moet bemoeien.

Sfinx

Een beeld verdwijnt, terwijl Erica net het geheim dat het beeld met zich meedroeg probeerde te ontrafelen. Vindt ze het nog terug en ontdekt ze wat het geheim is?

Crisis

Het volgende boek in dit artikel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Robin Cook is ‘Crisis’. Jack onderzoekt als patholoog-anatoom drie dode vrouwenlichaam. Is er een verband?

Terminaal

Janet en Sean gaan hun eigen onderzoek doen wanneer de leider van het echte onderzoek er vreemde methodieken op nahoudt.

Epidemie

‘Epidemie’ is de nummer acht in deze lijst met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Robin Cook en bij de inhoud van dit boek kun je je – ondanks dat het hier om Ebola gaat – wel iets voorstellen.

Diagnose

De forensisch pathologen Jack en Laurie zijn weer terug als twee mensen een routineoperatie niet blijken te hebben overleefd.

Vreemd lichaam

Het laatste boek in dit artikel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Robin Cook is ‘Vreemd lichaam’. Veena Chandras doet iets om haar droom waar te maken, maar het druist tegen al haar principes in. Kan ze ooit verwerken wat ze heeft gedaan en wordt haar droom werkelijkheid?

Tot slot

Door de details die deze auteur uit zijn passie voor de medische wereld verwerkt in zijn boeken, word je vanaf bladzijde een geboeid.