Op deze webpagina hebben we alle informatie over de schrijfster Karen Rose verzameld. Ten eerste vind je de bibliografie van al haar verschillende werken. Deze zijn tevens op volgorde van publicatie gerangschikt. Hierna vind je in de bibliografie ook de nieuwste boeken die Karen Rose heeft uitgebracht. Ook kun je hier kort de biografie over de auteur doorlezen. Als laatste geven we je ook een lijst met de 10 beste boeken van Karen Rose mee. Zo weet je precies met welk materiaal je van deze schrijfster het beste kunt beginnen.

Bibliografie van Karen Rose

 • Niemand zeggen (2003), Don’t Tell
 • In de val (2004), Have You Seen Her?
 • In het vizier (2004), I’m Watching You
 • Niets te vrezen (2005),Nothing to Fear
 • Nergens veilig (2006),You Can’t Hide
 • Tel tot tien (2007),Count to Ten
 • Sterf voor mij (2007),Die for Me
 • Schreeuw voor mij (2009), Scream for Me
 • Moord voor mij (2009), Kill for Me
 • De dood in haar ogen (2009), I Can See You
 • De mond gesnoerd (2010),Silent Scream
 • Van mij alleen (2011), You Belong to Me
 • In vertrouwen (2012), No One Left to Tell
 • Heb je me gemist? (2012),  Did You Miss Me?
 • Verbroken stilte (2013), Broken Silence
 • Over de schreef (2013), Watch Your Back
 • Wreed weerzien (2014), Dirty Secrets
 • Op de hielen (2015), Closer Than You Think 
 • In het donker (2015), Alone In The Dark
 • Op het spel (2017), Every Dark Corner
 • Het kwaad in jou (2017), Monster In The Closet
 • De duistere kant (2017), Edge Of Darkness
 • In alle onschuld (2018), Death Is Not Enough 
 • Say you’re sorry (2019)
 • In het donker (2019), Into the dark
 • Say no more (2020)

Biografie van Karen Rose

Karen Rose werd geboren in Baltimore in de Verenigde Staten maar groeide op in de buitenwijken van Washington D.C. Op haar zeventiende kwam ze haar toekomstig echtgenote tegen op een blind date, waarna ze na haar studie in chemische wetenschappen samen naar Cincinnati in Ohio verhuisde met haar man. Daar had ze een carrière als chemische wetenschapper, maar tijdens haar werk had ze al scenes in haar hoofd voor in haar boeken. Ze besloot daarom te stoppen en haar eerste werk uit te brengen in 2003. Sindsdien heeft karen Rose al meer dan 25 boeken geschreven, waaronder vele die op de bestsellerlijst staan van grote kranten als de New York Times.

Top 10 beste boeken van Karen Rose

We hebben hieronder de beste 10 boeken van Karen Rose uitgelicht zodat je meteen wat leuke boeken van deze schrijfster uit kunt zoeken.

Sterf Voor Mij

In Philadelphia worden een aantal graven ontdekt, en met de hulp van archeologe Sophie Johanssen wil de politie deze zaak zo snel mogelijk oplossen. Sophie komt er tijdens de opgraving echter achter dat sommigen graven nog niet gevuld zijn. Wie de dader als volgende slachtoffer op het oog heeft? Een bepaalde archeologe in Philadelphia…

Say No More

17 jaar geleden ontsnapte Mercy Callahan uit de greep van een cult geleid door Ephraim Burton. Inmiddels heeft haar broer Gideon bewijs gevonden waar de cult tegenwoordig actief is. Samen met zijn beste vriend, detective Rafe Sokolov willen ze Ephraim voorgoed te beëindigen als cultleider. Mercy stemt graag in met dit plan, maar Ephraim is er ook achter gekomen dat zij nog leeft, en zal alles eraan doen om haar -dood of levend- terug te krijg in de cult.

Tel tot Tien

Reed Solliday heeft al het een en ander meegemaakt als brandweerman, maar een recente reeks van huisbranden die extreem verwoestend, wreed en zelfs moorddadig zijn, doen zelfs hem huiveren. Samen met rechercheur Mia Mitchell proberen ze de brandstichter te vinden. Het wordt een race tegen de tijd, elke brand wordt dodelijker namelijk. Daarnaast worden de branden ook steeds persoonlijker. Lukt het ze op tijd om hun vrienden en familie te beschermen en de dader te vinden?

In het Vizier

Een succesvolle aanklager genaamd Kristen Mayhew lijkt een stalker te hebben gevonden. Alles weet hij van haar af, en hij vermoordt zelfs de criminelen die ze zelf niet te pakken kan krijgen. Doordat deze geheime bewonderaar het grootste geheim van Kirsten weet, kan ze niet open zijn tegen Abe Reagan, de politieagent waar ze verliefd op is en die haar probeert te beschermen. Maar ook Abe Reagan kent een duister trauma. Ze beginnen elkaar te vinden, maar de tijd tikt door als de moordenaar het ook op Kristen gemunt heeft.

Nergens Veilig

Tess Ciccotelli is een begenadigde psychiater wanneer er iets vreemd gebeurt met haar patiënten. Een voor een worden ze door iemand gekweld en gedwongen zelfmoord te plegen, waarna de dader de schuld op Tess neerlegt. Tess kan echter rechercheur Aidan Reagan niet helpen met de zaak oplossen doordat zij een privacy eed heeft gelegd, zelfs wanneer ook haar leven steeds meer in gevaar komt. Kan Aidan ondanks de beperkte informatie de dader vinden en het leven van Tess redden?

In Alle Onschuld

Gwyn Weaver staat, mede doordat ze een poging tot moord heeft overleefd, bekend als een persoon die veerkrachtig is. Ze is verliefd op Thomas Thorne, een advocaat en collega die mede door een duister verleden moeite heeft om zichzelf te openen. Net wanneer hij besluit om niet langer op zijn hoede te zijn en Gwyn binnen te laten slaat het noodlot toe. Thomas wordt bewusteloos in zijn eigen bed aangetroffen met het lijk van een vreemde naast hem en haar bloed aan zijn handen. Gwyn weet dat Thomas onschuldig is en besluit samen met zijn vrienden om zijn naam te zuiveren en de ware dader te vinden. Iemand lijkt Thomas zijn leven te willen vernietigen… maar wie?

Op het Spel

Op een dag ontwaakt FBI agent Griffin ‘’Decker’’ Davenport uit zijn coma. Hij besluit onmiddellijk op zoek te gaan naar vermiste kinderen. Hij kwam er tijdens zijn vorige onderzoek achter dat er nog vermiste kinderen gevaar liepen, maar kon het niet vertellen aan zijn collega’s doordat hij werd neergeschoten. Kate Coppola probeert Decker te helpen als ambitieuze agente die stiekem zich hierop focust om niet te denken aan haar gebroken hart. Al snel komen ze erachter dat de zaak een verband heeft met het verleden van Decker zelf. Kate en Decker realiseren dat niet alleen de kinderen gevaar lopen wanneer iemand hem probeert te vermoorden. Zullen ze iedereen, inclusief zichzelf, op tijd kunnen redden?

De Duistere Kant

Rechercheur Adam Kimble weet maar al te goed hoe het is om je eigen demonen te weerstaan. Zelf lijdt hij aan PTSS en vindt hij het moeilijk om Meredith, een vrouw die al een jaar van hem houdt, binnen te laten. Ze kan er gelukkig mee omgaan door zich op haar werk te storten waarbij ze misbruikte vrouwen zoals Mallory Martin helpt revalideren. Op een dag blijkt er echter iemand te zijn die Meredith probeert tegen te houden met haar werk. Meredith heeft ineens te maken met een moordenaar, maar Adam zal haar hoe dan ook beschermen. Al snel blijkt dat Meredith niet het enige doelwit is van het monster…

In het Donker

Door de jaren heen heeft moord detective Scarlett Bishop geleerd dat het recht niet altijd zegeviert. Ze heeft haar frustratie altijd kunnen beheersen, maar ze begint het kantelpunt te bereiken. Ook Marcus O’Bannion kent door zijn geheime verleden het slechte van de mens, maar toch probeert hij te vechten voor slachtofferrechten. Op een dag brengt een onderzoek dat hij doet naar de moord op een jong meisje dat hem ooit om hulp had gevraagd Scarlett en hem op een donker pad. Ze hebben ineens te maken met een gevaarlijke en machtige kartel die in mensen handelt. Ze zullen net slim en zonder genade moeten zijn als het kartel wanneer ze deze organisatie willen stoppen. Wordt het recht deze keer gezegevierd? Of komen Scarlett en Marcus hier nooit levend uit?

Zeg vaarwel

Decennialang heeft Eden zich verborgen gehouden in de wildernis van het Noordwesten van Amerika, waarbij de ‘’pastoor’’ zijn cult volgelingen heeft behouden om daar persoonlijke en seksuele gewin uit te halen. Maar er ligt een coup d’état op de loer, en twee leden van de cult roepen de hulp in van FBI agent Tom Hunter, waarvan diens collega Gideon Reynolds en zijn zus Mercy ooit ontsnapt waren uit deze cult.   Ze besluiten met zijn drieën om de cult eindelijk tot een einde te brengen.  Maar wanneer Tom ook zijn beste vriend Liza Barkley, een voormalige legerarts inzet bij de zaak, loopt haar leven – en daardoor hun beginnende liefde- een groot gevaar. De risico’s zijn immens hoog, maar zullen deze vier ondanks alles een einde kunnen maken aan Eden?