Op deze pagina krijg je alle informatie over Mooji, beginnend met de complete bibliografie op volgorde met alle boeken en daardoor ook de nieuwste boeken van de auteur. Vervolgens geven we een korte biografie over Mooji en tot slot vind je de top 6 beste boeken van deze auteur, zodat je precies weet wat de mooiste en bekendste boeken van hem zijn die je kunt lezen. Werk aan je spirituele ontwikkeling aan de hand van dit artikel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Mooji.

Complete bibliografie op volgorde

  • Mooji: Breath of the Absolute – Dialogues with Mooji; 2010
  • Writing on Water: Spontaneous Utterances Insights and Drawings; 2011
  • Before I Am: The Direct Recognition of Truth – Dialogues with Mooji; 2nd edition; 2012
  • White Fire: Spiritual insights and teachings of advaita zen master Mooji; 2014
  • The Mala of God; 2014
  • Vaster Than Sky, Greater Than Space; 2016
  • An Invitation to Freedom; 2017
  • Vaster Than Sky, Greater Than Space; 2018

Korte biografie over Mooji

Mooji heet in het echt Anthony Paul Moo-Young en hij is geboren in Jamaica. Op dit moment verblijft hij afwisselend in Portugal en Engeland, waar hij lezingen en retreats verzorgt. Al op jonge leeftijd ontwikkelt hij zich tot spiritueel leider en de gebeurtenissen in zijn leven zijn hiervoor de aanleiding. Hij is een inspiratie voor veel mensen.

Top 6 met de beste boeken van Mooji

Ruimer dan de hemel, weidser dan de ruimte

Het eerste boek in dit artikel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Mooji is ‘Ruimer dan de hemel, weidser dan de ruimte’. Mooji legt je op heldere (en humoristische) wijze uit hoe je op een andere manier naar jezelf en het leven kunt kijken. Hij maakt alles wat lichter dan de zwaarte die je vaak voelt.

Voor ik ben

‘Voor ik ben’ is een uitgeschreven tekst over vragen die Mooji tijdens retraites of andere bijeenkomsten vanuit de zaal krijgt. Ook in dit boek staat het liever en minder oordelend voor jezelf zijn centraal. Het is een mooie toevoeging aan deze review met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Mooji en zal je zeker bevallen als je behoefte aan een dosis positiviteit hebt.

Wit vuur

In ‘Wit vuur’ is alles van de wijsheid die Mooji in zijn leven vergaard heeft samengevat. Het geeft alles weer waar hij voor staat en wat hij uit wil dragen. Net als bij alle andere boeken, staat je kracht ontdekken en lief voor jezelf zijn centraal. Leer negativiteit loslaten en accepteren wat al is.

De Mala van God

Het volgende boek in dit artikel met complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Mooji kan ook een prachtig geschenk zijn voor iemand die het even zwaar heeft. Er staan namelijk aanwijzingen in om te bidden, maar het boek is ook aangevuld met bijzondere tekeningen die steun kunnen bieden.

Een uitnodiging tot vrijheid

Ook dit boek is voorzien van de meest opvallende en inspirerende tekeningen en ze zijn door Mooji zelf gemaakt. Verder ontdek je de beste tips en is het een soort gids om je leven in een positieve spiraal te krijgen en los te laten wat niet meer voor je werkt. Alles gebeurt met liefde in plaats van uit angst.

Adem van het Absolute

Heb je het gevoel dat je aan een race naar het einde van je leven bezig bent, zonder dat er tijd voor een moment van bezinning is? Met ‘Adem van het Absolute’ – de laatste titel in deze lijst met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Mooji – krijg je handvatten om je bewust te worden van jezelf.

Kortom

Het kan nog handig zijn om te weten dat de meeste boeken van Mooji in dit artikel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Mooji ook gewoon in het Engels verkrijgbaar zijn. Soms leest de taal waarin een boek oorspronkelijk geschreven is helderder dan een vertaling.