Op deze pagina krijg je alle informatie over Buddy Tegenbosch, beginnend met de complete bibliografie op volgorde met alle boeken en daardoor ook de nieuwste boeken van de auteur. Vervolgens geven we een korte biografie over Buddy Tegenbosch en tot slot vind je de top 5 beste boeken van deze auteur, zodat je precies weet wat de mooiste en bekendste boeken van hem zijn die je kunt lezen. Dit artikel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Buddy Tegenbosch is wellicht korter dan je van ons gewend bent, maar dat maakt de inhoud van zijn boeken zeker niet minder boeiend.

Complete bibliografie op volgorde

  • Pokerface; 2012
  • Oog om oog; 2015
  • Livestream; 2017
  • Match; 2019
  • Mijn nacht met Vedder; 2021

Korte biografie over Buddy Tegenbosch

Buddy Tegenbosch is in 1975 geboren en ondanks dat hij in eerste instantie de richting van de sport opwil, kiest hij later voor een opleiding en baan als piloot. Hij heeft nu vijf boeken op zijn naam staan en maakt er geen geheim van dat hij de jeugd graag wil inspireren om alles uit het leven te halen wat erin zit. Met dit doel helder in het vizier gaat Buddy Tegenbosch regelmatig naar middelbare scholen om zijn verhaal te doen.

Top 5 beste boeken van Buddy Tegenbosch

Match

Je start dit artikel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Buddy Tegenbosch met het eerste en beste boek van Buddy Tegenbosch: Match. Jim weet al van kleins af aan dat hij later voetballer wil worden. Hij doet zijn best om op te vallen en dit lukt, want hij mag op zijn zeventiende meedoen met het trainingskamp. Nu heeft hij eerst nog even vakantie en hij is met Jabbar op de camping in Zeeland. Als hij weer thuis komt van de camping, verandert alles. Kan hij het allemaal nog verwerken en welke gevolgen heeft het voor zijn trainingskamp?

Mijn nacht met Vedder

Vedder is de enige die Noor kan helpen om het gemis van haar net gestorven vader even te vergeten. Wanneer hij midden in de nacht bij haar aan het slaapkamerraam staat, neemt hij haar mee op zijn stoere motor. Soms gaat het in het leven om het delen van een bepaalde ervaring die daarna alles weer in perspectief zet.

Oog om oog

De volgende titel in deze review met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Buddy Tegenbosch is ‘Oog om oog’, waarin je leest over geheimen en dat iedereen in het leven een geheim met zich meedraagt. Klopt het wat men zegt: ‘Al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt hem wel’? Je leest erover in dit volgende boek van Buddy Tegenbosch.

Pokerface

Sem weet heel goed wat het verschil is tussen goed en slecht. Maar is het altijd zo zwart-wit als mensen zeggen? Sem steelt, hij liegt en hij bedriegt en toch vindt hij zichzelf een goed mens. Ontdek wat Sem zo bijzonder maakt dat hij niet binnen de lijntjes past die anderen aangeven in dit volgende boek in de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Buddy Tegenbosch.

Livestream

Rick gaat als het schooljaar niet zo loopt als hij had gehoopt op bezoek bij zijn achterneef in New York. Rick komt uit een typisch Hollands dorp en dat staat in schril contrast met de Big Apple. Zelfs de mensen zijn anders en zeker de meisjes. Dan ontmoet hij onderweg Kris en ja, ook zij is anders dan iedereen die hij kent. Kris heeft een plan en Rick besluit mee te doen aan dit plan. Wat volgt is een idiote tocht door een New York zoals je het niet kent en dat alleen maar omdat hij Kris weer wil zien.

Tot slot

De auteur van deze top 5 slaagt erin om met zijn boeken de aandacht van de jeugd te trekken en niet meer los te laten. Wij hopen dan ook dat we dit artikel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Buddy Tegenbosch binnenkort weer aan kunnen vullen met nieuw werk.