Complete Bibliografie, Nieuwste & Beste Boeken van Brandon Bays

Brandon Bays heeft een grote groep fans die haar boeken verslindt. Ze weet iets wat lastig kan zijn heel simpel in korte en hapklare stappen uit te leggen. Een overzicht van de boeken van de auteur vind je niet alleen in de link naar de bibliografie op volgorde, maar ook in de top 5 met de beste boeken van Brandon Bays. Ontdek alles wat je over deze auteur wilt weten in deze review met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Brandon Bays.

Complete bibliografie op volgorde

  • Klik hier voor de boeken die Brandon Bays heeft uitgebracht.

Korte biografie over Brandon Bays

Brandon Bays is in 1953 in de Verenigde Staten geboren. Ze is schrijver en houdt motivatiegesprekken voor groot publiek. Ze is het bekendst vanwege haar allereerste boek: The journey en dit boek heeft het vooral goed gedaan in Groot-Brittannië en Australië. In totaal heeft Brandon Bays tot nu toe zes boeken uitgebracht en deze kun je zien als zelfhulpboeken. Haar inspiratie komt vanuit een ziekte die ze zelf claimt te hebben genezen.

Top 5 beste boeken van Brandon Bays

Living the journey

In het eerste boek in dit artikel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Brandon Bays tref je 16 verhalen aan van mensen die ‘The journey’ toegepast hebben en zichzelf bevrijd hebben van ziekten en andere kwalen.

The journey

Met het stappenplan dat in dit boek beschreven wordt, kun je je eigen ziel ontdekken en je persoonlijke helende krachten aanspreken.

Freedom is

In het derde boek in deze lijst met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Brandon Bays staat je eigen, innerlijke wijsheid centraal en hoe bewustwording je optimale vrijheid zal bezorgen.

The journey for kids

Dit boek is geschikt voor kinderen van 5 tot 12 jaar en het is bedoeld om ze aan de hand van oefeningen beter in hun vel te laten zitten.

The journey – cards

Het laatste item in deze review met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Brandon Bays is geen boek, maar een set met kaarten. Het betreft 44 kaarten met korte teksten die gebaseerd zijn op The Journey. Pas de oefeningen toe om jezelf te bevrijden van emotionele en fysieke blokkades in het leven.

Kortom

Wie graag zelfhulpboeken leest en iets ziet in het feit dat bewustwording ook helende krachten kan hebben, kan goed uit de voeten met de boeken en kaarten van Brandon Bays.