Complete Bibliografie, Nieuwste & Beste Boeken van Marieke Lucas Rijneveld

In deze review vertellen we je meer over de jonge auteur Marieke Lucas Rijneveld. In de eerste paragraaf krijg je een link naar de volledige bibliografie op volgorde en hier zie je ook de nieuwste titels verschijnen als de auteur nieuwe publicaties heeft uitgebracht. Daarna volgt een hele korte beschrijving over Marieke Lucas Rijneveld en wat hem typeert, maar deze review draait natuurlijk voroal om de top 6 met de beste boeken van Marieke Lucas Rijneveld. Houd jij van gedichten en diepgaande teksten? Lees dan vooral verder in onderstaand artikel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Marieke Lucas Rijneveld. Zijn woorden zullen je 100% zeker raken en aan het denken zetten.

Complete bibliografie op volgorde

  • Bekijk hier het overzicht met alle boeken van Marieke Lucas Rijneveld.

Korte biografie over Marieke Lucas Rijneveld

Marieke Lucas Rijneveld is in 1991 geboren. Hij is dichter en schrijver en ondanks de jonge leeftijd zijn er al diverse prijzen in de wacht gesleept. De auteur vindt het jammer dat er voor genderneutrale personen geen aanspreekvorm is en wordt daarom zelf – aangezien hij meer naar het mannelijk dan het vrouwelijk geslacht neigt – liever met hij/hem aangesproken.

Top 6 beste boeken van Marieke Lucas Rijneveld

Fantoommerrie

‘Fantoommerrie’ is de eerste titel in deze lijst met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Marieke Lucas Rijneveld, maar al de tweede dichtbundel die de auteur uitbrengt. Verken de wereld van de auteur aan de hand van zijn unieke teksten in dichtvorm.

Kalfsvlies

Het is moeilijk om in een paar woorden te omschrijven hoe de gedichten van deze auteur in elkaar steken. Het beste kun je ze zelf lezen en er gewoon van genieten, zonder er daarna woorden aan te willen besteden om het weer in een hokje te doen passen.

Komijnsplitsers

‘Komijnsplitsers’ is de derde dichtbundel in deze review met de bibliografie, nieuwste & beste boeken van Marieke Lucas Rijneveld en het boek is nog hartstikke nieuw. Laat je weer verrassen door de aparte kijk op het leven die de auteur zo goed in zijn gedichten weet te verpakken.

Mijn lieve gunsteling

Dit is de tweede roman van de auteur en draait om een stel dat op het platteland leeft en wil ontkomen aan de ellende van elke dag door elkaar op te zoeken. Alle thema’s van het leven komen in dit boek terug.

Een hoofd vol maakbaarheid

Het volgende boek in deze lijst met de bibliografie, nieuwste & beste boeken van Marieke Lucas Rijneveld heeft de auteur samen met Merel Corduwener geschreven. Wie van gedichten houdt, zal dit boek kunnen waarderen.

De avond is ongemak

Het laatste boek in deze top 6 betreft de eerste roman die de auteur geschreven heeft. Centraal staat de dood van een kind en hoe de ouders en drie andere kinderen hiermee omgaan.

Kortom

Marieke Lucas Rijnveld schrijft en dicht op een andere wijze dan anderen en dat maakt je nieuwsgierig naar meer.