Wat zijn nou precies alle boeken van Tony Robbins? Wellicht volg je deze bekende coach al een tijdje – en nu wordt het ook maar eens tijd dat je een of meerdere van zijn boeken leest. Lees verder voor al zijn boeken…

De inspirerende boeken van Anthony Robbins

Ben je altijd al geïnteresseerd geweest in NLP (Neurolinguïstisch programmeren) of ben je gericht op zoek naar mogelijkheden om je leven een positieve draai te geven? Alle boeken van auteur en inspirator Anthony Robbins (of Tony Robbins) zijn de moeite van het lezen waard.

1. Unlimited Power (ook in het Nederlands: Je ongekende vermogens – de weg van excellentie)

Je kent Tony Robbins waarschijnlijk van Netflix, want via dit medium kun je zijn documentaire “I’m not your guru” zien. Hij zal je laten inzien dat de mens veel meer kan, dan wat er normaal geaccepteerd wordt. Je hoeft namelijk niet te blijven hangen in negativiteit. Word je bewust van je gedachten en leer op een andere manier denken, waardoor je wel in jezelf en je kwaliteiten gaat geloven. Dit zet vanzelf iets in gang dat je hele leven zal beïnvloeden. Het gaat hier natuurlijk niet om wonderen, maar je kunt echt veel meer dan wanneer je je open stelt voor zijn aanpak.

2. Awaken the Giant Within; Take Immediate Control of Your Mental, Emotional, Physical and Financial Destiny (ook in het Nederlands: Stap in je grootsheid)

De auteur is een coach geweest voor diverse topsporters en wereldleiders, maar misschien ken je hem nog beter vanuit zijn rol als spreker. Hij weet je aandacht te trekken en vast te houden met wat hij zegt. De positieve vibe pik je gauw op en daarmee kun je een energie in jezelf aanboren die je eerder nog niet ervaren had. Laat situaties niet meer de hoofdrol spelen in hoe je je voelt en gedraagt. Pak de regie terug in eigen handen en geef je leven vorm zoals jij dat wilt. Het zal niet alleen gevolgen hebben op je mentale welzijn, maar ook zijn effect hebben op zaken als je fysieke en financiële toestand.

3. Giant Steps; Small Changes to Make a Big Difference

Te vaak blijf je als mens hangen in angst en verdriet en wanneer je zo voor langere tijd leeft, voelt het bekende als een deken van comfort, ook al betreft het geen positieve gevoelens. Je kunt zelf de cirkel doorbreken en uit die comfortzone stappen, door de boeken van Tony Robbins te lezen. In Giant Steps borduurt hij verder op zijn vorige boek “Awaken the Giant Within”. Je hoeft niet het roer om te gooien en naar het buitenland te emigreren om verschil te maken. Begin met kleine dingen. Alles wat je anders zult doen, zal effect hebben. Veranderingen zullen een positief dominosteeneffect hebben en je leven zal niet meer hetzelfde zijn.

4. Money; Master the Game

Tony Robbins heeft zich in dit boek laten inspireren door mensen uit de financiële wereld die weten waar ze over praten. Na uitgebreid onderzoek is hij tot een 7-stappenplan gekomen, waarmee iedereen financiële vrijheid zou moeten kunnen bereiken. Zijn vermogen om een verhaal duidelijk over te brengen aan de hand van sprekende voorbeelden, helpen je bij elke situatie die om een beslissing vraagt en financiële consequenties kan hebben.

5. Unshakeable: Your Financial Freedom Playbook

In zijn laatste boek richt je je op het samenstellen van een financieel plan en leer je hoe anderen – op basis van vier pijlers – hun financiële toekomst veilig stellen. In Nederland is geen 401K pensioenplan zoals dat in de Verenigde Staten wel het geval is, maar je kunt de principes wel naast je eigen situatie leggen en ervan leren. Ook zijn inzichten in beleggen en investeren leveren bijzondere informatie op. In tijden van onzekerheid omtrent werk of inkomsten, kan Tony Robbins je weer vertrouwen geven in de toekomst, waardoor je het heft weer in eigen hand durft te nemen.

Bonus-Tip: alle Tony Robbins theorie samengevat in Het NLP Doe-Boek – Rubin Alaie

Tot slot wijzen we je nog op een super praktisch en leuk boek waarin alle theorie van Tony Robbins is gevangen in 139 kleine kneepjes. Als je dit allemaal toepast, ben je net zo scherp en actief als Tony Robbins doordat je NLP optimaal inzet.

Het NLP Praktijk Doe-Boek Werkboek

Bestel dit leuke boek hier voor slechts 19,- (tip: veel goedkoper dan op Bol) >>