Complete Bibliografie, Nieuwste & Beste Boeken van Nicholas Sparks

Als je van romantische verhalen houdt, kan de naam Nicholas Sparks je niet ontgaan zijn. Hij heeft flink wat boeken geschreven die namelijk ook verfilmd zijn. Over deze succesvolle auteur lees je meer in de korte biografie en een hele lijst met alle boeken tref je aan door op de link in de paragraaf ‘complete bibliografie op volgorde’ te klikken. Op zoek naar een volgend romantisch leesavontuur? Lees dan verder in dit artikel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Nicholas Sparks.

Complete bibliografie op volgorde

  • Klik hier voor een volledige lijst met de boeken van Nicholas Sparks.

Korte biografie over Nicholas Sparks

Nicholas Sparks is in 1965 in de Verenigde Staten geboren. Bijna de helft van zijn boeken zijn verfilmd, waarvan de bekendste waarschijnlijk The Notebook is. Waar veel ouders hun kind vaak beschermen tegen een onzeker of weinig winstgevend beroep als schrijver, was de moeder van Nicholas Sparks diegene die hem motiveerde om te gaan schrijven. Voordat hij een uitgever kon vinden voor zijn werk, heeft hij diverse baantjes gehad, zoals verkoper en ober. Als succesvol schrijver doneert Nicholas Sparks aan vele goede doelen.

Top 10 beste boeken van Nicholas Sparks

The best of me

Het eerste boek in dit artikel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Nicholas Sparks draait om Amanda en Dawson. Ze worden verliefd, maar gaan later weer uit elkaar. 25 Jaar daarna proberen ze te ontdekken of er nog iets over is van de liefde die ze voor elkaar voelden.

Wij twee

Wanneer Russell niet alleen zijn vrouw, maar ook zijn baan verliest, staat hij alleen voor de opvoeding van zijn kind. Hoe krijgt hij het voor elkaar om hun leven weer op de rit te krijgen?

Veilige haven

Het derde boek in deze review met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Nicholas Sparks is ‘Veilige haven’. Hierin ontvlucht Katie haar bestaande leven. Ze wil geen nieuwe liefde, maar komt Alex tegen en valt als een blok. Alex weet echter nog niet van haar geheim…

De lange tocht

Sophia wordt verliefd op de cowboy Luke. Hij doet aan rodeo’s en ze vindt dit maar al te spannend. Nog spannender zijn de dingen die Luke voor haar verborgen houdt.

Het dagboek

Noah en Allie zijn een zomer samen, maar het mag volgens haar ouders – die hem te min vinden – niet zo zijn. Als ze later als getrouwde vrouw terugkomt naar de plek waar Noah haar droomhuis heeft gebouwd, staat ze voor een lastige keuze.

De keuze

Het volgende boek in dit artikel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Nicholas Sparks is ‘De keuze’. Hierin probeert Alex contact te krijgen met zijn aantrekkelijke nieuwe buurvrouw, die ongevoelig lijkt voor zijn avances.

De brief

Theresa gaat op zoek naar de schrijver van de brief die ze in een fles op het strand heeft gevonden.

Lieve John

In ‘Lieve John’ – de achtste titel in deze lijst met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Nicholas Sparks – zijn John en Savannah voor elkaar bestemd. Dan breekt er oorlog uit en duurt het voor Savannah te lang voordat John terug is. Hoe gaat zijn leven verder?

De terugkeer

Trevor is in het oude huis van zijn opa om te herstellen van een explosie waarbij hij gewond raakte. Hij ontmoet Nathalie en voelt iets voor haar, maar lijkt op geen enkele manier dichterbij haar te kunnen komen.

De redding

Het laatste boek in dit artikel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Nicholas Sparks is ‘De redding’. Taylor redt Denise en haar zoontje als zij een ongeluk met de auto krijgen.

Kortom

Voel de spanning in de verhalen van Nicholas Sparks en zwijmel lekker weg bij alle liefdesperikelen.