Complete Bibliografie, Nieuwste & Beste Boeken van Pieter Aspe

De Belgische auteur Pieter Aspe leeft helaas niet meer, maar kun je blij zijn met de boeken die hij tijdens zijn leven heeft geschreven. In de bibliografie op volgorde krijg je een link naar een totaaloverzicht van al zijn werk. Daarna volgt een korte tekst over het leven van de auteur en als laatste krijg je de top 10 met zijn beste boeken in een overzichtelijke lijst en met een bekopte beschrijving. Lees hieronder verder in het artikel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Pieter Aspe.

Complete bibliografie op volgorde

  • Lees hier een overzicht van alle werken van Pieter Aspe.

Korte biografie over Pieter Aspe

Pieter Aspe leefde van 1953 tot 2021 en hij was een Belgisch schrijver. Hij schreef gemiddeld twee boeken per jaar en zijn werk werd later verfilmd in een detective serie. Buiten de boeken die tot de detective serie geleid hebben, heeft Pieter Aspe nog een aantal jeugdboeken en andere boeken geschreven.

Top 10 beste boeken van Pieter Aspe

Van In – episode 1

In het eerste boek in deze lijst met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Pieter Aspe is Van In met pensioen en niet werkzaam meer als commissaris.

Import

Van In krijgt hulp van een vreemdeling bij het onderzoek naar een aantal moorden. Kan hij iedereen om zich heen nog wel vertrouwen?

Van In – episode 5

In het derde boek in dit artikel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Pieter Aspe gaat Van In op zoek naar de dochter van een rijke en machtige Belgische man.

Vagevuur

Drie situaties die in het begin geen verband met elkaar lijken te hebben, blijken toch gelinkt te zijn.

Misleid

Van In krijgt in het volgende boek in deze review met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Pieter Aspe te maken met modellen en de wereld van missverkiezingen.

De doos

‘De doos’ bevat geheimen die het oplossen van enkele moorden zou verklaren. Van In gaat op zoek naar deze doos en duidelijkheid.

Min 1

In ‘Min 1’ – het zevende boek in deze lijst met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Pieter Aspe – gaat Van In op zoek naar de dader die rituele moorden pleegt.

Eiland

Van In reist af naar Brugge waar iemand dood wordt gevonden. De man was tien jaar geleden naar Bretagne verhuisd, dus waarom ligt zijn lichaam nu hier in België?

Van In – episode 2

Wat is het verband tussen een aantal opmerkelijke figuren en een lijk? Van In duikt in het mysterie, maar ontdekt steeds meer vragen in plaats van antwoorden.

Blauw bloed

In het laatste boek in dit artikel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Pieter Aspe schiet Van In zijn vriendin Hannelore te hulp wanneer zij ongevraagd betrokken raakt bij een misdrijf.

Afsluiting

Veel boeken zijn los van elkaar te lezen, maar bij sommigen is het aan te bevelen de hele reeks te lezen om het totaalverband te kunnen zien. Zoek daarom goed uit wat je als eerste wilt gaan lezen.