Complete Bibliografie, Nieuwste & Beste Boeken van Jon Kabat-Zinn

Deze review over de top 10 beste boeken van Jon Kabat-Zinn zal je inspireren om weer met jezelf aan de slag te gaan. In de bibliografie op volgorde ontdek je hoe het leven van de auteur eruit zag en wanneer hij is begonnen met schrijven. Je krijgt een overzicht van de top 10 beste boeken van Jon Kabat-Zinn en daarin mag het nieuwste boek natuurlijk niet ontbreken. Verrijk je leven met de boeken uit dit artikel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Jon Kabat-Zinn en geef je leven een positieve stimulans.

Complete bibliografie op volgorde

  • Klik op deze link voor een overzicht van het werk van Jon Kabat-Zinn.

Korte biografie over Jon Kabat-Zinn

Jon Kabat-Zinn wordt in 1944 in de Verenigde Staten geboren. Met een wetenschappelijke achtergrond in de moleculaire biologie gaat hij zich later verdiepen in mindfulness en de effecten daarvan op het verlichten van lichamelijke ongemakken. Interessant feit is dat Jon Kabat-Zinn het mediteren onder andere heeft geleerd van Thich Nhat Hanh. Hij heeft jarenlang aandachtstrainingen gegeven, maar verzorgt nu alleen nog workshops.

Top 10 met de beste boeken van Jon Kabat-Zinn

Waar je ook gaat, daar ben je

Wie nog denkt dat je voor een meditatie in een aparte ruimte moet gaan zitten, kan baat hebben bij dit eerste boek in de lijst met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Jon Kabat-Zinn. Mediteren is namelijk iets voor elk moment van de dag.

Gezond leven met mindfulness

In dit tweede boek in het artikel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Jon Kabat-Zinn kun je leren hoe je van hoofd naar hart of van denken naar voelen kunt gaan. Laat je niet langer afleiden door alles dat buiten je gebeurt en focus je op je binnenkant om je leven anders te ervaren.

Handboek meditatief ontspannen

Door de wetenschappelijke onderzoeken die Jon Kabat-Zinn heeft verricht, is dit handboek gebaseerd op de trainingen die hij vanuit zijn opgedane kennis heeft ontwikkeld. Het is geen abracadabra, het gaat juist om praktische en effectieve technieken die de mens verlichting bieden.

Handboek mindful ouderschap

Wat gebeurt er als een vroedvrouw samen gaat werken met en minfulness expert? Dan krijg je het volgende boek in deze lijst met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Jon Kabat-Zinn.

100 lessen in mindfulness

De 100 belangrijkste lessen uit het uitgebreide mindfulness handboek van deze auteur zijn samengevat in ‘100 lessen in mindfulness’, het vijfde werk in deze review met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Jon Kabat-Zinn.

Met kinderen groeien

Aandacht zou er voor jezelf moeten zijn, maar aandacht is helemaal essentieel zodra je een gezin begint. Je ontdekt hoe je die aandacht kunt terugkrijgen of kunt ontwikkelen in dit volgende boek in deze lijst met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Jon Kabat-Zinn.

Thuiskomen bij jezelf

Mediteren kan je om verschillende redenen doen, maar allemaal brengen ze je dichter bij jezelf. In dit boek lees je over het effect van mediteren op het brein en op de rest van het lichaam.

De helende kracht van meditatie

Aan het volgende boek in deze review met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Jon Kabat-Zinn zijn ook bijdragen geleverd door andere experts. Het onderstreept het belang van regelmatig mediteren en de positieve invloed die het heeft.

Mindfulness voor beginners

De negende titel in deze lijst met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Jon Kabat-Zinn is vooral gericht op de beginnende beoefenaar van mindfulness. In duidelijk fasen legt de auteur uit hoe je start met mediteren en hoe je het daarna volhoudt.

In het huis van wijsheid

In ‘In het huis van wijsheid’- de laatste titel in dit artikel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Jon Kabat-Zinn – komen nog zes andere grote spiritueel denkers aan het woord. Hoe verschillend hun achtergrond ook is, alle facetten van het leven komen aan bod.

Tot slot                         

Heb je chronische pijn of verlang je naar ‘in het moment leven’? Dan kunnen de boeken over mindfulness en meditatie in deze review met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Jon Kabat-Zinn je op weg helpen.