Complete Bibliografie, Nieuwste & Beste Boeken van Santa Montefiore

Wie kent de boeken van Santa Montefiore niet? In elk verhaal staat het avontuur, de liefde en de band met familie of anderen centraal, maar wel telkens weer op een unieke wijze. Alle boeken van deze auteur zijn te vinden in de link naar de bibliografie op volgorde. In de paragraaf daarna vind je het leven van Santa Montefiori kernachtig beschreven, maar natuurlijk gaat het je vooral om de top 10 met de beste boeken van Santa Montefiori en niet zozeer om de introductie. Ontdek alle liefdesverhalen in dit artikel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Santa Montefiore en zwijmel heerlijk weg bij de problemen tussen geliefden en hoe ze altijd weer een oplossing vinden om bij elkaar te zijn.

Complete bibliografie op volgorde

  • Zie hier alle boeken van Santa Montefiore.

Korte biografie over Santa Montefiore

Santa Montefiore is in 1970 in Groot-Brittannië geboren. Ze groeide op op de boerderij van haar ouders en heeft later Spaans en Italiaans gestudeerd. Voordat ze zich focuste op haar schrijverschap, werkte ze in diverse winkels en voor verschillende merken. Sinds ze in 2001 volledig overstapte op het schrijven van boeken, verschijnt er minstens een boek per jaar van haar.

Top 10 beste boeken van Santa Montefiore

De vergeten Deverill

Het eerste boek in deze review met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Santa Montefiore is onderdeel van een serie, maar kan ook los gelezen worden. De Amerikaanse kinderen van Arethusa snappen er niks van wanneer de as van hun moeder uitgestrooid moet worden bij een Iers kasteel.

Onder de ombu-boom

Sofia en Santi lijken meer dan gewoon vrienden te worden en groeien steeds dichter naar elkaar toe, maar mag hun liefde er wel zijn?

Als de rododendron bloeit

In het derde boek in deze lijst met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Santa Montefiore moeten drie Ierse zussen beslissen of ze hun huidige leven tijdelijk willen stopzetten voor een bezoek aan een vrouw in Amerika.

Onder de Italiaanse zon

In ‘Onder de Italiaanse zon’ – de vierde titel in dit artikel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Santa Montefiore – reizen drie vrouwen (oma, moeder en dochter) af naar Italië. Een van de drie heeft echter een geheim en ze is niet voor niets naar Italië teruggegaan.

De laatste roos van de zomer

Wat gebeurt er in dit boek met de vrouwen van kasteel Deverill? Lees over de liefde, bezoeken uit het buitenland en hoe het verder moet met het kasteel.

De vrouwen van kasteel Deverill

Kitty hoort verhalen over het kasteel en het verleden van haar oma. De band met Bridie en Celia loopt gevaar als er oorlog uitbreekt.

De Franse tuinman

Jean-Paul gaat in de Franse tuinman – het volgende boek in deze lijst met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Santa Montefiore – als tuinman bij Miranda aan het werk.

De familie Deverill

In het boek ‘De familie Deverill’ krijg je boek 3, 5 en 6 uit deze top 10 in een omnibus.

Het geheim van Montague

Celestria is de wanhoop nabij en gaat vanuit Cornwall op onderzoek uit in Zuid-Italië. Vindt ze waar ze naar zoekt?

Het vlinderkistje

Het allerlaatste boek in dit artikel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Santa Montefiore is ‘Het vlinderkistje’, dat voor Federica een belangrijk aandenken aan haar vader is.

Tot slot

Alle locaties zijn prachtig beschreven in de Santa Montefiore boeken en daardoor is het niet moeilijk je te verplaatsen naar deze (soms) verre oorden.