Op deze pagina krijg je alle informatie over Lars Kepler, beginnend met de complete bibliografie op volgorde met alle boeken en daardoor ook de nieuwste boeken van de auteur. Vervolgens geven we een korte biografie over Lars Kepler en tot slot vind je de top 9 beste boeken van deze auteur, zodat je precies weet wat de mooiste en bekendste boeken zijn die je kunt lezen. Lees verder om de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Lars Kepler te ontdekken.

Complete bibliografie op volgorde

  • Hypnose; 2010
  • Contract; 2011
  • Getuige; 2012
  • Slaap; 2013
  • Stalker; 2014
  • Playground; 2015
  • Jager; 2016
  • Lazarus; 2018
  • Spiegelman; 2020

Korte biografie over Lars Kepler

Lars Kepler is een pseudoniem en de twee Zweedse schrijvers (een koppel) hadden hun echte namen eigenlijk liever verborgen willen houden. Door een nieuwsgierige krant die zich vastgebeten had in het ontdekken van de namen, is het geheim echter toch onthuld. Alexander Ahndoril en Alexandra Coelho Ahndoril zitten achter dit pseudoniem.

Top 9 met de beste boeken van Lars Kepler

Jager

Joona Linna speelt de hoofdrol in dit eerste boek in deze lijst met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Lars Kepler. Hij komt regelmatig in de andere boeken terug. In dit boek gaat Joona in het geheim voor de politie werken om op zoek te gaan naar een moordenaar die bij elke daad een kinderliedje afspeelt.

Slaap

Het volgende boek in deze lijst met complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Lars Kepler is ‘Slaap’. In dit boek draait het om Jurek Walter die veilig opgesloten zit en geen schade meer kan aanrichten in de wereld. Wanneer een van zijn slachtoffers echter niet dood blijkt te zijn, wordt het onderzoek weer geopend en kan Joona contact opnemen met Jurek om dieper te graven.

Getuige

Joona Linna moet naar een meisjesinternaat om een moord te onderzoeken. Eén meisje is dood en een ander meisje is verdwenen. Er zijn geen getuigen, totdat iemand die veel verder weg woont allerlei informatie deelt die eigenlijk alleen als getuige gegeven kan worden.

Stalker

In dit volgende boek in de review met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Lars Kepler is Joona van de aardbodem verdwenen en dat terwijl zijn expertise hard nodig is. Er is een moordenaar die eerst zijn slachtoffers in het geheim filmt, de beelden daarna openbaar maakt en dan toeslaat. Maar waar is Joona?

Lazarus

Jurek Walter had al een rol in het boek ‘Slaap’, maar in ‘Lazarus’ verschijnt hij weer ten tonele. Dit tot ergernis van Joona Linna, want sommige mensen moeten voor eeuwig achter slot en grendel verdwijnen of – liever nog – op het kerkhof begraven liggen. Lees wat Jurek nu weer op zijn kerfstok heeft in dit boek dat de nummer 5 in deze lijst met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Lars Kepler is.

Contract

Joona Linna moet ontdekken of er een link is tussen een man die zich in een appartement verhangen heeft en een vrouw die dood op een boot gevonden wordt. Lees de spannendste boeken in dit artikel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Lars Kepler.

Spiegelman

Het volgende boek in deze review met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Lars Kepler is ‘Spiegelman’. In dit boek komt Joona Linna in aanraking met een man die ooggetuige is geweest van de moord op een vrouw, maar hij heeft wat hij gezien heeft niet meer helder op het vizier. Kan de hypnotiseur die Joona inschakelt helpen?

Hypnose

Na een vervelende ervaring met een hypnose, heeft Erik Maria Bark besloten zijn beroep als hypnotiseur aan de wilgen te hangen. Kan Joona hem overtuigen na lange tijd toch weer een klus voor hem te doen? Je leest het in ‘Hypnose’, de volgende titel in dit overzicht met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Lars Kepler.

Playground

De meningen over dit laatste boek in deze lijst met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Lars Kepler zijn verdeeld. De één vindt het verhaal van Jasmin en haar zoontje geweldig als ze er alles aan doet om tijdelijk hun harten stop te zetten, maar anderen missen de typische Lars Kepler verhalen.

Kortom

Welke van de negen boeken in dit overzicht met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Lars Kepler trekt jou het meest aan? De Joona Linna boeken blijven in ieder geval favoriet.