Complete Bibliografie, Nieuwste & Beste Boeken van David Icke

David Icke is niet bij iedereen even favoriet als het om het uitdragen van zijn denkwijzen gaat. Wat hij verkondigt, lees je onder andere in de titels die je in de externe link naar de bibliografie op volgorde vindt. Wie nog niet afgehaakt is, ziet in de top 10 met beste boeken van David Icke een samenvatting van de essentie van zijn boodschappen aan en over de wereld. Lees verder in dit artikel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van David Icke hoe anders hij tegen zaken aankijkt. Het kan niet alleen helpen je nieuwsgierigheid te bevredigen, maar ook je eigen denkwijze eens kritisch onder de loep te nemen.

Complete bibliografie op volgorde

  • Klik hier voor al het werk van auteur David Icke.

Korte biografie over David Icke

David Icke is in 1952 in Groot-Brittannië geboren. Hij is ooit begonnen in de sport. Hij gelooft heilig in samenzweringspraktijken en claimt boodschappen van ‘de andere kant’ te krijgen over het vergaan van de wereld. Op het moment dat hij deze boodschappen begint te verkondigen aan de hele wereld, heeft hij al enkele boeken uitgebracht via een uitgever, maar deze stopt er daarna mee, omdat ze zijn gedachten te ver van de werkelijkheid vinden staan. David Icke publiceert vanaf dat moment zijn eigen boeken.

Top 10 beste boeken van David Icke

The trigger; the lie that changed the world

In het eerste boek in dit artikel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van David Icke blikt de auteur terug op de aanslag op het WTC in New York en brengt hij aan het licht dat de waarheid verborgen wordt gehouden.

The biggest secret

Volgens de auteur is het dezelfde bloedlijn die er telkens voor zorgt dat ze in de wereld aan de macht blijven.

Human race, get off your knees

David Icke beweert in dit boek dat buitenaardse wezens en bepaalde families de wereld in hun greep houden en dat de mens eindelijk eens wakker moet worden.

Everything you need to know, but have never been told

Volgens de auteur zal ‘Everything you need to know, but have never been told’ je kijk op de wereld veranderen.

Phantom self

David Icke vertelt in het vijfde boek in dit artikel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van David Icke dat de mens gevangen zit in een web van leugens. Hij legt in dit boek uit wie of wat jou in zijn macht heeft.

The answer

In ‘The answer’- boek 6 in deze review met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van David Icke – laat de auteur je aan de hand van verschillende situaties zien wat volgens hem de waarheid is.

Alice in Wonderland and the World Trade Center disaster

Met ‘Alice in Wonderland’ in de titel van dit boek, wil de auteur aangeven dat alles wat je verteld is over de aanslag van 11 september gebaseerd is op leugens.

Children of the matrix

Het volgende boek in deze lijst met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van David Icke legt de link met de reptielenwereld die – naar mening van de auteur – een flinke vinger in de pap heeft in hoe de wereld op dit moment functioneert.

Remember who you are

Ook in dit boek schrijft de auteur over zaken die in eerste instantie klinkklare onzin lijken, maar de gebeurtenissen die hij beschrijft, worden overtuigend met elkaar in verband gebracht.

Tales from the time loop

In het laatste boek in dit artikel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van David Icke toont de auteur aan hoe we als mensheid in een grote samenzweringspraktijk terecht zijn gekomen.

Tot slot

Je hoeft niet alles voor waarheid aan te nemen wat David Icke schrijft, maar kunt wel ontdekken in hoeverre je zelf in bepaalde samenzweringspraktijken gelooft.