Complete Bibliografie, Nieuwste & Beste Boeken van Julia Quinn

Julia Quinn is één van de succesvolste auteurs in de Verenigde Staten als het om historische romans gaat. In de link naar de volledige bibliografie op volgorde zie je een aantal boekenseries en de bekendste hiervan is ‘Bridgerton’. Het laatste werk van deze auteur is alweer van een paar jaar geleden, dus we gaan ervan uit dat er binnenkort een nieuwe titel uitkomt. In dit artikel hebben we gekeken naar haar best scorende titels en die tref je dan ook met een korte toelichting aan in de top 10 met de beste boeken van Julia Quinn. Ook toe aan een romantisch verhaal met een vleugje geschiedenis? Lees dan vooral verder in onderstaand artikel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Julia Quinn.

Complete bibliografie op volgorde

  • Ontdek hier alle titels van Julia Quinn.

Korte biografie over Julia Quinn

Julia Quinn is in 1970 geboren in de Verenigde Staten (oorspronkelijk als Julie Pottinger). Ze is vooral bekend vanwege haar historische romans en heeft hier al vele prijzen mee in de wacht gesleept. Ook zijn haar boeken verfilmd en – door hun populariteit over de grenzen – in meerdere talen uitgebracht. Haar serie met boeken onder de naam ‘Bridgerton’ is door Netflix verfilmd.

Top 10 beste boeken van Julia Quinn

De hand van de gravin

Het eerste boek in deze lijst met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Julia Quinn draait om Bridgerton, in een negentiende-eeuws Londen. Eloise is al 28 jaar en een weduwnaar denkt haar een plezier te doen door met haar te trouwen.

Een vorstelijk aanbod

Sophie wordt uitgenodigd voor een gemaskerd bal en Benedict Bridgerton ziet haar wel zitten. Is de magie er nog steeds nadat het bal afgelopen is? Of is Sophie dan weer gewoon de voetveeg van haar stiefmoeder?

De verliefde graaf

In ‘De verliefde graaf’ – het derde boek in dit artikel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Julia Quinn – wil Kate haar zus van een huwelijk met Anthony redden.

Een nobel streven

Vinden Penelope en Colin elkaar in ‘Een nobel streven’, of zitten de roddels een samenkomst tussen de twee dwars?

De edele opdracht

In het volgende boek in deze lijst met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Julia Quinn spreekt Hyacinth Italiaans en dat komt goed uit, want Gareth zoekt iemand die een Italiaans dagboek voor hem kan vertalen.

De ongetrouwde hertog

Simon en Daphne sluiten een deal om onder de druk van het vinden van een levenspartner uit te kunnen komen. Blijft het bij een schijnverloving? Of broeit er echt iets tussen de twee?

De onuitstaanbare erfgenaam

Er zijn twee Rokeby broertjes en eentje ervan zal waarschijnlijk Billie’s liefde worden, maar welke van de twee? Je leest het in ‘De onuitstaanbare erfgenaam’, de nummer zeven in deze review met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Julia Quinn.

Een man van stand

Gregory worstelt met twee vrouwen: op de een is hij verliefd en de ander gaat hem helpen in haar armen te komen. Dan loopt het echter anders dan Gregory had gepland.

Voor altijd en eeuwig

Violet moet haar gezin zien te redden als haar man plotseling overlijdt. Redt ze het om de acht kinderen in haar eentje groot te brengen?

Een officier en een heer

In het laatste boek in deze reviewe met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Julia Quinn maakt Celia een andere keuze dan iedereen verwacht en verlaat ze het land. Ze gaat op zoek naar haar broer, maar vindt zijn beste vriend.

Tot slot

Niet alleen de romantiek, maar ook de setting van een negentiende eeuws Groot-Brittannië maken de boeken van Julia Quinn heerlijk om te lezen.