Complete Bibliografie, Nieuwste & Beste Boeken van Loes den Hollander

Loes den Hollander timmert flink aan de weg als auteur en dat is dan ook goed te zien aan de lijst in de link naar de bibliografie op volgorde. Lees over het bijzondere begin van de schrijfcarrière van Loes den Hollander in de korte biografie en kijk daarna wat jouw volgende boek wordt in de top 10 met de beste boeken. Je leest het allemaal in dit artikel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Loes den Hollander.

Complete bibliografie op volgorde

  • Lees hier de lange lijst met boeken van Loes den Hollander.

Korte biografie over Loes den Hollander

Loes en Hollander is in 1948 in Nederland geboren en ze schrijft als tiener al korte en langere teksten, soms in dichtvorm, dan weer wat uitgebreidere columns. Wanneer ze een schrijfwedstrijd wint, gaat ze pas echt overwegen om fulltime als schrijver aan de slag te gaan. Dat is het moment waarop ze haar baan opzegt en sinds 2006 zijn er al bijna 30 boeken door haar uitgebracht.

Top 10 beste boeken van Loes den Hollander

Broeinest

Een gezin wordt uit elkaar gescheurd als eerst een dochter wordt neergeschoten (maar deze overleeft het) en daarna een dochter dood wordt gevonden. ‘Broeinest’ is terecht de nummer 1 in dit artikel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Loes den Hollander.

Duivelspact

In Marijns leven loopt alles op rolletjes, totdat er iets gebeurt dat roet in het eten gooit. Kan ze de situatie loslaten en verder leven? Of is het eerst tijd voor wraak?

Dwaalspoor

In ‘Dwaalspoor’ – de nummer drie in deze lijst met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Loes den Hollander – hebben Rob en Lilian al geen geweldig huwelijk, maar als hij wordt vermoord als zij op het punt staat aan het huwelijk te willen ontsnappen, is het de vraag of ze wel op haar omgeving kan leunen.

Naaktportret

Elk jaar in mei beginnen de dromen weer bij Marijke. Ze houdt vol dat het maar dromen zijn en dat ze de maand moet zien door te komen, maar zij het ook ‘maar’ dromen?

Pijngrens

De nummer vijf in dit artikel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Loes den Hollander is ‘Pijngrens’. Als er een vliegtuigramp is, brengt dit Annemiek, Maxim en Bridget terug naar het verleden. Kunnen ze alles verwerken en hun leven weer oppikken?

Dossier Metselaer – Aangetast en Genadeklap

In deze omnibus krijg je twee boeken over de familie Metselaer en je zult tijdens het lezen al snel merken dat er te veel geheimen zijn die niet altijd bewaard kunnen blijven.

Zwanenzang

Janna, Doortje, Sylvie en Vicky hebben in hun jonge leven iets gedaan dat nu – twee decennia later – weer boven water blijkt te komen. ‘Zwanenzang’ is het volgende spannende boek in deze review met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Loes den Hollander.

Wacht maar af

Franka heeft een hersenbloeding gehad en als ze hiervan herstellende is, blijkt niets meer te zijn wat het was. Ligt het aan haar hersenbloeding of speelt er heel iets anders?

Krachtmeting

Eva Mascini wil er achter komen wie haar man vermoord heeft, maar zij weet niet dat de dader haar ook in de gaten houdt.

Schijnvertoon

In het laatste boek in deze review met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Loes den Hollander draait alles om je straf ontlopen en op je hoede blijven.

Tot slot

Met alle boeken in deze top 10 kun je wel een tijdje vooruit en je leesuurtjes heerlijk invullen.