Op deze pagina krijg je alle informatie over Mark Manson, beginnend met de complete bibliografie op volgorde met alle boeken en daardoor ook de nieuwste boeken van de auteur. Vervolgens geven we een korte biografie over Mark Manson en tot slot vind je de top 4 beste boeken van deze auteur, zodat je precies weet wat de mooiste en bekendste boeken van hem zijn die je kunt lezen. Bekijk de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Mark Manson om jouw volgende (luister)boek uit te zoeken.

Complete bibliografie op volgorde

  • Models; attract women through honesty; 2011
  • The subtle art of not giving a f*ck; 2016
  • Everything is f*cked; 2019
  • Love is not enough; 2020 (alleen als luisterboek verkrijgbaar via Audible)
  • Will; 2021

Korte biografie over Mark Manson

Mark Manson is in 1984 geboren in de Verenigde Staten en oorspronkelijk is hij als blogger aan de slag gegaan. Toen de inhoud die hij schreef enorm bleek aan te slaan bij de lezers van zijn blog, is hij boeken gaan schrijven. Alle titels die uit werden gebracht verkopen goed en daarmee is Mark Manson een van de betere verkopers van zelfhulpboeken.

Top 4 met de beste boeken van Mark Manson

The subtle art of not giving a f*ck

In dit eerste boek in de lijst met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Mark Manson draait de auteur er niet omheen. Je wordt in de huidige cultuur aangeleerd om altijd maar alles van de positieve kant te bekijken, terwijl – zo zegt hij zelf – het gewoonweg niet altijd positief is. Soms maak je iets mee dat echt niet meer anders dan negatief te ervaren is. Wat heeft altijd positief proberen te zijn dan voor zin? Het vreet alleen maar energie en is geen realistische kijk op het leven. In dit boek beschrijft hij wat dan wel een realistische kijk is.

Models; attract women through honesty

De tweede titel in deze review met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Mark Manson benadert het versieren van vrouwen door mannen anders dan je tot nu toe gewend bent. Het gaat niet om openingszinnen en hoe je iemand ‘overtuigt’ van jouw kwaliteiten. Het gaat om aansluiting vinden en echt contact maken met iemands ware aard. Je moet je kwetsbaar op durven stellen en dit boek toont je hoe.

Will

In ‘Will’ – het derde boek in dit artikel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Mark Manson – heeft auteur Mark Manson geholpen bij het schrijven van Will Smith’s biografie. Was je vroeger al fan van The Fresh Prince of Bel Air en kun je de films met Will Smith of zijn persoonlijkheid waarderen? Dan is dit boek een aanrader.

Everything is f*cked

Als je dit boek opent en begint met lezen, ben je waarschijnlijk iemand die (bijna) alles heeft wat je hartje begeert. Je hebt een dak boven je hoofd, werk, vrienden en/of een vaste relatie en hebt niks te mopperen. Toch is de wereld er met alle rijkdom slechter aan toe dan ooit tevoren. Mark Mansons unieke kijk op deze wereld maakt je weer bewust.

Kortom

Je merkt al dat de titels in deze review met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Mark Manson vooral gericht zijn op je persoonlijke ontwikkeling en de wereld om je heen. Alleen ‘Will’ is een vreemde eend in de bijt, maar ook dit boek is interessant geschreven en leuk om te lezen omdat je de acteur kent.