Op deze pagina krijg je alle informatie over Esther Hicks, beginnend met de complete bibliografie op volgorde met alle boeken en daardoor ook de nieuwste boeken van de auteur. Vervolgens geven we een korte biografie over Esther Hicks en tot slot vind je de top 8 beste Nederlandstalige boeken van deze auteur, zodat je precies weet wat de mooiste en bekendste boeken van haar zijn die je kunt lezen. Werk aan je persoonlijke of spirituele groei met dit artikel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Esther Hicks.

Complete bibliografie op volgorde

  • Klik hier voor een overzicht van alle werken van Esther Hicks.

Korte biografie over Esther Hicks

Esther Hicks is in 1948 in de Verengide Staten geboren. Ze is getrouwd met Jerry Hicks en samen hebben ze diverse boeken geschreven. Het lukt haar om tijdens seminars grote groepen mensen te inspireren met de inhoud over de wet van de aantrekkingskracht. Dit is namelijk het belangrijkste uitgangspunt bij alles wat ze doet.

Top 8 beste boeken van Esther Hicks

Afstemmen op de bron

Het eerste boek in dit artikel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Esther Hicks is ‘Afstemmen op de bron’. Deze bron is groter dan jezelf en gaat verder dan het hier en nu. Ontdek deze bron in jou en laat je leven iets soepeler verlopen door jezelf af te stemmen op de bron.

Rijkdom

Het universum werkt met energieën en goede en slechte energieën gaan niet samen. Slecht denken en handelen en daarna positiviteit in je leven verwachten, werkt dus niet. Je leest er meer over in dit tweede boek in deze review met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Esther Hicks.

De verbazingwekkende kracht van je emoties

Weerstand roept vaak bij de ander ook weer weerstand op. Je bereikt er helemaal niks mee en nodigt hiermee veel negativiteit uit in je leven. Word je bewust van je reactie en beslis om anders te reageren. Word baas over je emoties met het volgende boek in deze lijst met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Esther Hicks.

Stap in de vortex: harmonie in al je relaties

De mens heeft vaak de neiging om overal controle op te willen uitoefenen. In relaties werkt dit niet (alttijd), omdat er een andere partij is die ook gevoelens heeft en zijn of haar eigen rol wil vervullen. Dit boek van Esther Hicks en haar man laten je zien hoe je accepteert wat is en plaats van te blijven vechten tegen wat niet is en ook nooit zal zijn.

De rijkdom van de Law of Attraction

Het vijfde boek in dit artikel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Esther Hicks staat in het teken van de Wet van de Aantrekkingskracht. Deze keer sta je stil bij gezondheid en geld en krijg je antwoorden die praktisch uitvoerbaar zijn.

Gezondheid: vraag en het is gegeven

Ongezonde patronen (slecht eten, niet of onvoldoende bewegen, maar ook mentaal niet sterk zijn) kunnen het lichaam verzwakken. Je kunt ziek worden en vertrouwen in de westerse medische wereld, maar je kunt je tegelijkertijd ook verdiepen in waardoor je eigenlijk in de eerste plaats ziek bent geworden en dit aanpakken.

Sara en Seth

Dit artikel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Esther Hicks bevat niet de complete trilogie. Het betreft hier boek twee en het gaat over de band tussen een jongen en een meisje en het ontdekken van het leven.

Wel-Zijns kaarten, de lessen van Abraham

Het laatste item in de top 8 in de review met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Esther Hicks is geen boek, maar een set met kaarten. De 60 kaarten bevatten korte teksten en mooie illustraties die je aan het denken zetten. 

Tot slot

Het is nog belangrijk om te vermelden dat de boeken in deze lijst met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Esther Hicks ook in de oorspronkelijk geschreven taal (Engels) verkrijgbaar zijn, maar bijvoorbeeld ook in het Duits.