Complete Bibliografie, Nieuwste & Beste Boeken van Jojo Moyes

Jojo Moyes is een van de bekendste auteurs van Groot-Brittannië. Ze heeft al veel boeken op haar naam staan en dat zie je ook terug als je de link naar haar bibliografie op volgorde onder ogen krijgt. Uit de korte biografie kun je herleiden waar Jojo Moyes haar passie en inspiratie voor schrijven vandaan haalt, maar het hoofdgedeelte van dit artikel beslaat natuurlijk de top 10 met haar beste boeken. Klaar voor wat positiviteit en levensvreugde? Dompel je onder in de romantiek met dit artikel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Jojo Moyes.

Complete bibliografie op volgorde

  • Zie hier de lijst met alle boeken van Jojo Moyes.

Korte biografie over Jojo Moyes

Jojo Moyes – of Pauline Sara Jo Moyes zoals ze in het echt heet – is in 1969 in Groot-Brittannië geboren. Ze is journaliste geweest en is sinds 2002 fulltime schrijver. In eerste instantie vonden uitgevers haar werk niet goed genoeg om uit te brengen, maar bij haar laatste poging (anders had ze zich erbij neergelegd dat het schrijven haar toch niet zo goed af ging als ze dacht) wilden maar liefst 6 uitgevers haar boek publiceren. Dat was de start van een goed lopende carrière als auteur.

Top 10 beste boeken van Jojo Moyes

Voor jou

Heb je zin in een boek waarvan je van binnen een warm gevoel krijgt? Dan is de eerste titel in deze lijst met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Jojo Moyes een goede start. Het pad van Louisa en Will kruisen zich onverwacht. De vraag is of Louisa echt iets voor Will kan betekenen, of dat hij zijn besluit al heeft genomen.

Voor mij

Louisa gaat naar New York en noemt zich hier Lou. Ze komt door haar werk in contact met Joshua, terwijl ze in Engeland nog een relatie met Sam heeft. Kan ze weerstand bieden tegen zijn charmes?

Portret van een vrouw

Ontdek in ‘Portret van een vrouw’ – het derde boek in deze review met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Jojo Moyes – hoe een schilderije op twee totaal verschillende momenten invloed heeft op de levens van de eigenaren van het schilderij.

Vier plus één

Ed is een geschenk uit de hemel als Jess’ auto het begeeft en dat net nu ze onderweg waren naar een beter bestaan voor een van haar kinderen.

Dans met mij

Het volgende boek in dit artikel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Jojo Moyes draait om Sarah. Als ze er als kind alleen voor staat, besluit Natasha haar te helpen.

De sterrengever

Vijf vrouwen maken allerlei avonturen mee wanneer ze per paard de boeken van de bibliotheek bij de mensen thuis bezorgen.

Een leven na jou

Louisa gaat deelnemen aan een cursus rouwverwerking en daar ontmoet ze Sam. ‘Een leven na jou’ is weer een prachtig boek in de lijst met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Jojo Moyes.

Dicht bij jou

Lees over Mike die naar Australië vertrekt om zijn grote bouwproject eindelijk vorm te gaan geven en de tegenwerking van de lokale bevolking. Vooral Liza lijkt indruk op Mike te maken, ondanks dat ze haaks tegenover elkaar staan.

De laatste liefdesbrief

Jennifer wordt wakker in het ziekenhuis, maar heeft geheugenverlies. Voor het ongeluk had ze een brief geschreven. De brief wordt nu – meer dan 60 jaar later – gevonden door een journaliste die haar nieuwsgierigheid niet kan bedwingen.

Jij en ik

Het laatste boek in deze review met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Jojo Moyes draait om Nell die een kant van zichzelf ontdekt die ze nog niet kende en dat allemaal omdat ze een reis naar Parijs nu alleen in plaats van met haar vriend doet.

Tot slot

Alle boeken van Jojo Moyes geven je een goed gevoel als je de laatste bladzijde omslaat en het boek dichtdoet. Dat maakt deze auteur een favoriet in de wereld van de romans.