Complete Bibliografie, Nieuwste & Beste Boeken van Peter James

Ben jij een fan van thrillers en ken je Peter James nog niet? Dan wordt het tijd om deze review te lezen en te ontdekken wie deze auteur is en hoe zijn to p10 met beste boeken eruit ziet. Voordat je aan het lezen van de korte samenvattingen van zijn beste thrillers toekomt, krijg je eerst nog een link naar de bibliografie op volgorde met hierin alle titels van Peter James. Ook de nieuwste en meest recent uitgebrachte werken zie je dan terug. Een nieuwe thriller lezen of aan iemand cadeau doen? Ontdek in dit artikel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Peter James jouw volgende leesboek of spannende leescadeau.

Complete bibliografie van Peter James op volgorde

  • Ontdek alle boeken van Peter James hier.

Korte biografie over Peter James

Peter James wordt in 1948 in Groot-Brittannië geboren. Hij richt zich in zijn leven vooral op het schrijven van boeken en produceren van films. Zijn bekendste boeken zijn romans waarin de misdaad centraal staat en hierin speelt Roy Grace de rol van Britse rechercheur. Voordat de auteur in 2005 met deze serie startte – en zowat elk jaar een nieuw boek over de speurtocht van Roy Grace uitbracht – verschenen er vele andere boeken van hem die niet binnen een bepaalde serie vielen.

Top 10 met de beste boeken van Peter James

Tot in de dood

In dit eerste boek in de lijst met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Peter James kom je erachter of het Roy Grace lukt om een seriemoordenaar in Brighton op te sporen. Er verschijnen nieuwe, maar ook oude lijken van vrouwen. Aan Roy de opdracht om het verband tussen alle zaken boven water te krijgen.

Ten dode opgeschreven

Hoe ver zou jij gaan als je kind een nieuw lichaamsorgaan nodig heeft? In ‘Ten dode opgeschreven’ lees je hoe Lynn hiermee omgaat en wat het voor gevolgen heeft. Roy Grace staat weer voor een flinke uitdaging in dit volgende boek in de lijst met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Peter James.

Schijndood

‘Schijndood’ – de derde titel in deze review met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Peter James – is de setting van en grote film en als er allerlei beroemde mensen ten tonele verschijnen, is dit een last voor Roy Grace. Hij moet erachter zien te komen wie de hoofdrolspeelster stalkt.

Doodsimpel

Michael heeft drie dagen voor zijn huwelijk een vrijgezellenfeest en zijn vrienden willen een grap met hem uithalen. De grap loopt echter helemaal mis en Roy Grace wordt aan het werk gezet om Michael te vinden als de grappenmakers overlijden voor ze Michael terug hebben gebracht naar zijn verloofde.

Doodskus

De ene na de andere vrouw wordt in ‘Doodskus’ aangevallen. Dit volgende boek in de lijst met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Peter James is weer een knaller, want je slaat de bladzijdes snel na elkaar om om te ontdekken of het Roy Grace lukt om de dader te pakken.

Dodemansrit

In dit zesde boek in dit artikel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Peter James maak je kennis met Carly die achterna gezeten wordt door de maffia. Buiten haar schuld is ze een doelwit geworden en de vraag is of Roy Grace haar wel kan beschermen tegen deze maffia.

Op dood spoor

Brian en Katie Bishop lijken voor de buitenwereld van Brighton een ideaal paar, totdat ze vermoord wordt gevonden en Roy Grace moet uitzoeken of Brians alibi wel klopt. Soms is het beter om slapende honden niet wakker te maken, want het kan gevolgen voor je eigen leven hebben.

Doodsangst

Roy Grace moet er in dit negende boek in dit artikel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Peter James achter komen door wie Lorna Belling vermoord is. Hij weet zeker dat het geen zelfmoord is wanneer hij haar in het bad ziet liggen, maar wie was het dan die haar dit heeft aangedaan?

Doodsklok

In de negende titel van deze lijst met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Peter James moet Roy Grace eens eens een keer iets anders doen, namelijk een antiek horloge terugvinden dat tijdens een moordroof verdwenen is.

Op sterven na dood

Het laatste boek is ‘Op sterven na dood’ en dit is met recht de afsluiter van deze lijst met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Peter James. Ronnie Wilson gebruikt de aanslag van 11 september 2001 in New York om zijn leven om te gooien. Welke gevolgen heeft dit voor de onderzoeken van Roy Grace in Brighton?

Tot slot

Alle boeken in dit artikel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Peter James zijn ontzettend spannend. Wie van thrillers houdt, zal de hele top 10 willen lezen en gelukkig hoef je je bij de Roy Grace-serie van Peter James niet aan een bepaalde volgorde te houden, want ze zijn allemaal zelfstandig te lezen.