Complete Bibliografie, Nieuwste & Beste Boeken van Geraldine Kemper

Geraldine Kemper is een drukke dame. Als auteur heeft ze nog geen hele lange lijst met boeken en dat zie je dan ook terug in de korte bibliografie op volgorde. Er is deze keer dan ook geen top 10, maar wel een top 2 met haar beste boeken. We kunnen kort zijn over de doelgroep bij deze twee titels: de digital nomads, de backpackers en andere wereldreizigers die hun tripjes – kort of lang, dichtbij of ver weg – vast willen leggen met unieke informatie. Val jij binnen deze doelgroep of ken je iemand die je een cadeau wilt geven dat herinneringen vastlegt? Lees dan dit artikel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Geraldine Kemper. Het is zeker de moeite waard voor de reiziger.

Complete bibliografie op volgorde

  • Lees hier alles over het werk van Geraldine Kemper.

Korte biografie over Geraldine Kemper

Geraldine Kemper is in 1990 geboren en je kent haar waarschijnlijk vooral als presentatrice op de televisie. Door haar werk voor BNN en de reizen die ze hiervoor gemaakt heeft, is ze op het idee gekomen twee dagboeken die in het teken van reizen staan uit te brengen.

Top 2 beste boeken van Geraldine Kemper

Reisjournal – met nog meer tips en opdrachten van Geraldine Kemper

De eerste titel van de twee boeken in dit lijstje met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Geraldine Kemper omvat het vervolg op het eerste reisjournal. Plak de Emoji-stickers die speciaal door Geraldine ontworpen zijn in het reisdagboek en noteer je favoriete reismomenten. Het maakt bij dit reisdagboek niet uit of je samen met je vrienden en je luxe kofferset van Louis Vuiton in het vliegtuig naar Miama stapt of in je eentje met je rugzak door Australië trekt.

Reisjournal – met tips en opdrachten van Geraldine Kemper

In dit 200 pagina’s tellende reisdagboek kun je veel meer dan alleen je verhalen opschrijven. Er staan interessante weetjes in, vragen waar je zelf niet op zou komen om te beantwoorden en er zitten zelfs bladzijden in die je vanaf je vakantielocatie terug naar huis kunt sturen. Er is plek voor foto’s en nog veel meer. Dit reisdagboek zul je de rest van je leven bewaren.

Kort maar krachtig

Deze keer geen lange lijst met boeken van de auteur, maar wel een unieke manier om je vakantieherinneringen vast te leggen.