Complete Bibliografie, Nieuwste & Beste Boeken van Erin Watt

Er steekt meer achter de naam van auteur Erin Watt dan je wellicht denkt, want wist je bijvoorbeeld dat er een echtpaar achter de naam zit? In de link naar de bibliografie op volgorde zie je alle titels van dit schrijversduo. Hierin tref je ook de nieuwste titels aan, maar het belangrijkste voor deze review is de top 8 met de beste boeken van Erin Watt. Wat is jouw favoriete boek van de auteur waarin de liefde vinden (of weer kwijtraken) vaak het hoofdthema is? Misschien vind je je volgende boek wel tussen de mooiste boeken in dit artikel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Erin Watt. Waar wacht je nog op?

Complete bibliografie op volgorde

  • Klik hier voor een overzicht van de serie en losse boeken van Erin Watt.

Korte biografie over Erin Watt

Erin Watt is het pseudoniem van Elle Kennedy en Jen Frederick. Het stel heeft een flink aantal bestsellers geschreven, waaronder de serie ‘The Royals’ met vijf boeken en een aantal losse titels.

Top 8 beste boeken van Erin Watt

Verleiding

Je start dit artikel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Erin Watt met ‘Verleiding’. In dit boek maak je kennis met Ella, die pas net 17 is geworden en haar moeder verliest. Lukt het haar om staande te blijven, ook wanneer ze Callum ontmoet?

Verraad

Dit boek gaat verder met het leven van Ella, maar nu komt Reed in haar leven. Ze is niet onder de indruk van al zijn geld en bezittingen en dat is wat Ella voor Reed zo bijzonder maakt.

Geheimen

In het derde boek in de lijst met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Erin Watt volg je het leven van Ella en Reed verder. Familiegeheimen van Reed zorgen voor onrust. Komen ze de geheimen te boven en kan hun relatie overleven?

Verlangen

De volgende ‘royal’ in dit artikel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Erin Watt is Easton. Easton kan elk meisje krijgen dat hij wil, maar als er eentje op zijn pad komt die niet voor hem zwicht, is dat veel interessanter.

Gevaar

Hartley is het meisje waar Easton voor is gevallen. Als ze haar geheugen verliest, wil Easton haar helpen, maar tegelijkertijd vraagt Hartley zich af of alle intenties wel zo goed bedoeld zijn. Wat zal ze doen nu ze niets meer uit het verleden weet?

Hartstocht

‘Hartstocht’ is de zesde titel in deze lijst met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Erin Watt en deze keer gaat het om ‘royal’ Gideon. Hij was samen met Savannah, totdat hij een grote fout maakt. De twee hebben elkaar tijden niet gezien, maar dan verschijnt ze op de plek waar hij ook studeert. Kan hij zijn grote liefde terugwinnen?

One small thing

Elisa probeert de dood van haar zus te verwerken op een manier die haar ouders maar niet willen (of kunnen) begrijpen. Wanneer ze Chase ontmoet, blijkt dit de perfecte afleiding te zijn. Maar is Chase wel wie hij zegt te zijn? Je leest het in het eerste boek in dit artikel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Erin Watt dat niet onderdeel is van ‘The royals’ serie.

When it’s real

Het laatste boek in deze lijst met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Erin Watt draait om Oakley. Hij heeft als popster vele fans, maar zijn imago kan wel een boost gebruiken. Daar wil hij Vaughn tijdelijk voor charteren. Maar wil zij hieraan meewerken en kan ze weerstand bieden tegen de charmes van Oakley?

Kortom

De Young adult boeken in deze review met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Erin Watt doen het goed bij het jongere leespubliek. Houd jij van een spannend liefdesverhaal met een Koninklijke inslag?