Op deze pagina krijg je alle informatie over Lisa Gardner, beginnend met de complete bibliografie op volgorde met alle boeken en daardoor ook de nieuwste boeken van de auteur. Vervolgens geven we een korte biografie over Lisa Gardner en tot slot vind je de top 10 beste boeken van deze auteur, zodat je precies weet wat de mooiste en bekendste boeken van haar zijn die je kunt lezen. Lees verder om te ontdekken welke bijzonderheden je in dit artikel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Lisa Gardner vindt.

Complete bibliografie op volgorde

  • Bekijk het complete overzicht met de series en boeken binnen de series van Lisa Gardner op Wikipedia.

Korte biografie over Lisa Gardner

Lisa Gardner is in 1971 in de Verenigde Staten geboren. Ze richt zich vooral op het schrijven van thrillers en ze is hier zo goed in geworden vanwege haar eerdere werk als onderzoeksanalist. Je kunt ook romans van haar lezen, maar dan heeft ze dezen on het pseudoniem Alicia Scott geschreven. De boeken van Lisa Gardner zijn populair en dat is ook de reden dat ze in meerdere talen uitgebracht zijn.

Top 10 met de beste boeken van Lisa Gardner

Als je me ziet

Flora is ooit ontvoerd, maar nu de ontvoerder dood is en op het kerkhof ligt, denkt ze weer rustig te kunnen slapen. Wanneer D.D. Warren en Kimberly Quincy haar vragen om nog eens onderzoek te doen naar dader Jacob Ness, werkt ze hieraan mee. Maar al snel komen ze in een situatie terecht die niet veel goeds voorspelt. Wat ontdekt Flora aan het einde van dit onderzoek en kan ze hiermee leven?

Vind haar

Het tweede boek in dit artikel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Lisa Gardner gaat verder met Flora in de hoofdrol. Alleen is zij nu de persoon die onderzocht wordt en is ze dit keer dus niet als slachtoffer in beeld. D.D. Warren komt erachter dat dat bepaalde aanranders op hun nummer gezet worden en verdenkt Flora deze keer. Als ze vervolgens van de aardbodem verdwijnt, is er maar weinig tijd om de zaak op te lossen. Flora zou het deze keer wel eens moeten bekopen met de dood als D.D. Warren geen haast maakt.

Zonder angst

Seriemoordenaar Harry Day ligt al geruime tijd onder de graszoden. Hoe kan het dan toch dat D.D. Warren aan hem moet denken als ze met een nieuw onderzoek bezig is? Als er dieper gegraven wordt, maak je kennis met de kinderen van Harry Day: Shana en Adeline. Ze zijn inmiddels beiden volwassen en zijn allebei een tegenovergestelde richting in het leven ingeslagen. De een is haar vader achterna gegaan en zit nu vast voor moord, terwijl de ander als psychiater aan het werk is gegaan. Is een van de twee toch meer op haar vader gaan lijken dan D.D. Warren kan vermoeden?

Doodverklaard

D.D. Warren wordt door haar ex – een politieagent – gevraagd om een raadsel te onderzoeken dat in verband staat met zes dode meisjes die in een psychiatrische inrichting gevonden zijn. Een van de meisjes draagt een medaillon, maar het is niet van haarzelf. Als de rechtmatige eigenaar vervolgens in de krant leest dat ze dood is, moet ze te weten komen wat er aan de hand is. D.D. Warren zet al haar kennis en ervaring in om uit te zoeken wat er met het medaillon gebeurd is om het raadsel op te lossen. Dit is wederom een fantastisch spannend boek in deze review met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Lisa Gardner.

In haar naam

Als twee van drie vriendinnen bijna ritueel aan het eind van hun leven komen, denkt de derde – Charlene Grant – dat zij als laatste aan de beurt is. Ze vraagt D.D. Warren om hulp, maar al snel zijn er meer vraagtekens dan echte antwoorden. Spreekt Charlene wel de volledige waarheid? Of moet D.D. Warren zich eerst haar verhaal verder uitpluizen voordat ze tijd gaat investeren in het vinden van een mogelijke dader?

Korte metten

Dat ook een politieagente wel eens over de schreef kan gaan, blijkt wel uit dit volgende verhaal in dit artikel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Lisa Gardner. In ‘Korte metten’ maak je kennis met Tessa Leoni. Ze zegt dat haar man losse handjes heeft en het lijkt erop dat ze bij de laatste keer een grens getrokken heeft. Hij zal haar nooit meer pijn kunnen doen. Als D.D. Warren op onderzoek uitgaat en de dochter van Tessa probeert te vinden, komt er van alles boven water dat op meer duidt dan alleen een man die zijn vrouw mishandelt.

De leugenaar

D.D. Warren onderzoekt de verdwijning van een vrouw. Haar man wordt als potentiële dader gezien en dat komt niet in de minste plaats omdat hij meer moeite doet om zijn kind af te schermen dan om zijn vrouw te vinden. Is dit gezin wel wat het lijkt dat het is? Of speelt er veel meer en moet D.D. Warren alle zeilen bijzetten om te ontdekken wat er werkelijk met Sandra Jones gebeurd is?

Tot op de bodem

Wanneer Nicky Frank een auto-ongeluk overleeft, gaat ze naarstig op zoek naar het meisje dat bij haar in de auto zat. Het meisje is echter nergens te vinden, sterker nog, er is geen enkel bewijs dat er een meisje in dezelfde auto als Nicky zat. Kan de politie helderheid in deze vreemde zaak bieden? Je ontdekt het in dit boek in ons artikel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Lisa Gardner

Achter je

Sharlah heeft haar broer – nadat hij hun ouders vermoord heeft om hun eigen leven te redden – al lange tijd niet gezien. Wanneer er bij een tankstation geschoten wordt, moeten de FBI-profilers Pierce en Rainie (die Sharlah hadden geadopteerd) gaan onderzoeken wie de dader is. Is de broer van Sharlah terug en zal ze hem weer zien? Ze heeft wel een aantal vragen nu ze wat ouder is…

Aangeraakt

In de laatste titel in deze review met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Lisa Gardner ontdek je waarom een gezin ontvoerd en opgesloten wordt in een afgelegen en verlaten gevangenis. Libby, Justin en hun dochter moeten zijn vrij te komen uit de handen van de ontvoerders. Gaat dit ze lukken en komen ze erachter waarom ze eigenlijk ontvoerd zijn? Tessa Leoni gaat als politieagente hard aan het werk om het mysterie van het ontvoerde gezin op te lossen.

Kortom

Toe aan een weekend waarin je je met een spannend boek in een comfortabele stoel nestelt? Met een van de titels in dit artikel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Lisa Gardner gaat dat lukken.