Op deze pagina krijg je alle informatie over Lauren Conrad, beginnend met de complete bibliografie op volgorde met alle boeken en daardoor ook de nieuwste boeken van de auteur. Vervolgens geven we een korte biografie over Lauren Conrad en tot slot vind je de top 9 beste boeken van deze auteur, zodat je precies weet wat de mooiste en bekendste boeken van haar zijn die je kunt lezen. Lees alle boeken van Lauren Conrad aan de hand van deze lijst met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Lauren Conrad.

Complete bibliografie op volgorde

  • L.A. Candy; 2009
  • Sweet Little Lies; 2010
  • Sugar and Spice;
  • The Fame Game
  • The Fame Game Starstruck
  • The Fame Game Infamous
  • Lauren Conrad Style; 2011
  • Lauren Conrad Beauty; 2012
  • Lauren Conrad Celebrate; 2016

Korte biografie over Lauren Conrad

Lauren Conrad wordt in 1986 in de Verenigde Staten geboren en ze ontwikkelt zich als iemand met vele talenten. Ze ontwerpt kleding, is actrice, fotomodel en realityster en ze schrijft boeken.

Top 9 met de beste boeken van Lauren Conrad

L.A. Candy

Het eerste boek in deze lijst met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Lauren Conrad is ‘L.A. Candy’, waarin Jane stage gaat lopen in Los Angeles en haar beste vriendin Scarlett uitnodigt om samen een hoop plezier in de stad te maken.

Sweet Little Lies

Dit tweede boek in het overzicht met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Lauren Conrad borduurt verder op het eerste boek. Jane dacht alles voor elkaar te hebben, totdat ze in een roddelblad verschijnt. Kan ze haar imago en relaties weer rechttrekken?

Sugar and Spice

Het derde deel van de L.A. Candy trilogie staat ook in deze review met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Lauren Conrad. Jane is onderdeel van een reality serie, maar op de set is lang niet alles koek en ei. Krijgt ze de situatie onder controle?

The Fame Game

In deze nieuwe serie in dit artikel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Lauren Conrad komen we een oude bekende tegen: Madison. Zij speelt in deze trilogie de hoofdrol en ze botst nogal met Carmen. Loopt dit wel goed af voor (en achter) de camera?

The Fame Game Starstruck

In het tweede deel van ‘The Fame Game’ botert het niet tussen Madison en Kate. Dat Madison een ketting heeft gestolen en daarom veel tijd aan haar taakstraf spendeert, helpt ook niet om een goede rol in de serie te krijgen. Lees meer over Madison en hoe ze het ervan afbrengt in dit boek op de lijst met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Lauren Conrad.

The Fame Game Infamous

Madison moet er heel wat voor overhebben wil ze de beroemdste van het stel worden in de serie die zich in Hollywood afspeelt. ‘The Fame Game Infamous’ gaat verder na het tweede deel in deze lijst met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Lauren Conrad

Lauren Conrad Style

Heb je nog stijladvies nodig van een stijlicoon? Dan kan dit boek van Lauren Conrad je goed bevallen. Ze geeft handig toepasbare tips en trucs waarmee je je eigen stijl kunt ontwikkelen.

Lauren Conrad Beauty

De nummer 8 in deze lijst met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Lauren Conrad is ‘Beauty’ en het boek doet precies wat je mag verwachten. Het beschrijft tot in detail elk onderdeel van je huidverzorgingritueel en voor welke gelegenheid welke make-up geschikt is.

Lauren Conrad Celebrate

Sta jij op het punt om iets te organiseren en kun je tips gebruiken voor decoraties, eten, drinken en je budget? Het laatste boek in deze review met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Lauren Conrad is ‘Celebrate’. Niet alleen de tips, maar ook de prachtige foto’s zijn erg nuttig.

Tot slot

Je ziet dat er twee verschillende soorten boeken in dit artikel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Lauren Conrad staan. Welk soort boek van Lauren Conrad heeft jouw voorkeur?