Complete Bibliografie, Nieuwste & Beste Boeken van Chantal van Gastel

Chantal van Gastel brengt al bijna 15 jaar boeken uit. Haar nieuwste werk is van een aantal jaartjes geleden, maar dat neemt niet weg dat het een interessante top 10 met beste boeken is. Over de andere titels die gepubliceerd zijn, lees je meer in de volledige bibliografie op volgorde van Chantal van Gaste. We kunnen niet wachten tot ze – met of zonder haar zus – weer nieuw werk geschreven heeft. In dit artikel lees je over de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Chantal van Gastel. Je zult zien dat het leven en alles wat er op je pad komt een terugkerend thema is.

Complete bibliografie op volgorde

  • Ontdek hier welke boeken Chantal van Gastel al op haar naam heeft staan.

Korte biografie over Chantal van Gastel

Chantal van Gastel is geboren in 1980. Ze heeft in 2008 haar eerste boek uitgebracht en werkt af en toe samen met haar zus onder de naam Céla van Gastel. Diverse boeken zijn al verfilmd en ook hebben haar boeken vele prijzen of nominaties in de wacht gesleept.

Top 10 beste boeken van Chantal van Gastel

Zwaar beproefd

In dit eerste boek in het artikel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Chantal van Gastel lees je over Isa en Ruben en hoe hun relatie – inclusief jaloezie – zich ontwikkelt.

Zwaar verliefd

‘Zwaar verliefd’ is het boek dat vooraf gaat aan ‘Zwaar beproefd’ en hierin leren Isa en Ruben elkaar net kennen.

Ik wist het

Mia gaat een onzeker pad op als ze haar eigen bloemenzaak opent. Dan ontmoet ze Feo en gebeuren er ineens rare dingen.

Zoek het maar uit

In ‘Zoek het maar uit’ – de nummer vier in deze review met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Chantal van Gastel – krijgt Ella te maken met een gebeurtenis die haar hele leven totaal op zijn kop zet.

Geknipt voor jou

Hannah is nu assistente van een modeontwerpster, maar heeft meer ambities. Kan Frank haar helpen en is dat wel zo’n goed idee?

Zonder jou

In het volgende boek in dit artikel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Chantal van Gastel heeft Mick een persoonlijkheidsstoornis, waardoor hij niet alleen een gevaar voor zichzelf, maar ook voor zijn directe omgeving is. Kan zijn moeder iets doen?

21 Zomers

Ga mee op zomerse avonturen met Lucy, Roxy, Lauren en nog vele anderen in de losse verhalen in dit boek.

Bestemd voor mij

Ontdek in ‘Bestemd voor mij’ – de nummer acht in deze lijst met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Chantal van Gastel – hoe een huis ervoor zorgt dat een groep vriendinnen geconfronteerd wordt met het leven en de liefde.

Vaarwel Roscoe

‘Vaarwel Roscoe’ schreef Chantal van Gastel samen met haar zus. Roscoe sterft en de twee mensen die hem het meest dierbaar waren – zijn partner en broer – zoeken een weg in hun verdriet.

Zwaar verguld

Na de nummer een en twee in deze top 10, is ‘Zwaar verguld’ deel drie en het laatste boek in dit artikel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Chantal van Gastel.

Kortom

Elk scenario in de boeken van Chantal van Gastel (met of zonder samenwerking met haar zus) is zo realistisch dat je meegezogen wordt in het verhaal. Het liefst lees je de boeken in een zucht uit.