Complete Bibliografie, Nieuwste & Beste Boeken van Lieneke Dijkzeul

Auteur Lieneke Dijkzeul is van alle markten thuis. Ze schrijft voor kleine kinderen, tieners en ook voor volwassenen. Dit lees je terug in de link naar haar bibliografie op volgorde, waar je natuurlijk ook de nieuwste boeken in terugvindt. In onderstaande top 10 met de beste boeken van Lieneke Dijkzeul krijg je niet alleen een aantal kinderboeken en detectives voor volwassen lezers te zien, maar ook een boek met een soort reality check over een koppel dat veel geld wint en nog steeds niet gelukkig wordt. Ontdek de variatie aan boeken en genres dus in dit artikel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Lieneke Dijkzeul.

Complete bibliografie op volgorde

  • Bekijk hier de uitvoerige lijst met boeken en andere tekstuele bijdragen van Lieneke Dijkzeul.

Korte biografie over Lieneke Dijkzeul

Lieneke Dijkzeul is in 1950 geboren en gaat in haar werkzaam leven als eerste aan de slag als beroepskeuzebegeleider bij jongeren die hierop getest willen worden. Daarna begint ze met het schrijven van korte verhaaltjes voor kinderbladen en jeugdromans. Uiteindelijk is de auteur ook romans en thrillers voor volwassenen gaan schrijven. Gedurende de afgelopen 30 jaar dat er boeken van Lieneke Dijkzeul zijn uitgebracht, heeft ze diverse nominaties en prijzen in de wacht gesleept.

Top 10 met de beste boeken van Lieneke Dijkzeul

De geur van regen

Inspecteur Paul Vegter mag in dit eerste boek op de lijst met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Lieneke Dijkzeul op zoek naar een dader die het vooral gemunt heeft op roodharige vrouwen. Als zijn eigen medewerker rood haar heeft en toevallig ook slachtoffer blijkt te zijn, komt zijn werk wel heel dicht bij huis.

Wat overblijft

Inspecteur Paul Vegter komt er in ‘Wat overblijft’ – de tweede titel in deze review met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Lieneke Dijkzeul – achter dat de vermoorde Richard Verknallen bij helemaal niemand populair was. De Afrikaanse vrouw waarmee hij getrouwd was, is het nu helemaal zat en wil terug naar haar thuisland.

Moffel en piertje durven alles

Dit is het eerste kinderboek in dit artikel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Lieneke Dijkzeul. Vooral kleuters zullen de kortere verhaaltjes over Moffel, Piertje en Arie zullen waarderen.

Koude lente

Inspecteur Paul Vegter mag weer eens aan het werk om te onderzoeken of een buschauffeur die kinderen van en naar school brengt betrokken is bij de moord op een jong meisje. Er is echter ook een jeugdbende actief in het gebied en de vraag is of het een iets met het ander te maken heeft.

Vieze kleren

Dit is het tweede kinderboek in dit artikel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Lieneke Dijkzeul en deze keer gaat het om spelende kinderen die in bad moeten nadat ze in het zand hebben gespeeld.

Hoera voor Toto

Met dezelfde kinderen als in het vorige boek in deze review met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Lieneke Dijkzeul, is er nu iemand jarig en dat moet gevierd worden.

Gouden bergen

Denk jij nog dat geld gelukkig maakt? Lees dan ‘Gouden bergen’ maar eens, het volgende boek in deze lijst met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Lieneke Dijkzeul. Een koppel wint veel geld, maar dat blijkt hun normale leven totaal niet positief te beïnvloeden.

De stille zonde

Inspecteur Paul Vegter heeft in ‘De stille zonde’ – de nummer acht in dit artikel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Lieneke Dijkzeul – een assistente waar hij mee mag werken om daders van criminele activiteiten te vinden. Komen ze er samen achter waarom docent Jansen tijdens een schoolreünie wordt vermoord?

Achterstallig geluk

Wanneer een jonge vrouw nog voor de allerlaatste keer naar het huis van haar moeder gaat, loopt het anders dan ze verwacht had. Ze vindt diverse items in huis die veel emoties oproepen.

Aan de bal

Het laatste boek in deze review met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Lieneke Dijkzeul gaat over een arme Afrikaanse jongen met talent. Hij kan namelijk goed voetballen en dat wordt opgemerkt door een scout. Kan hij zijn familie een beter leven bieden als hij professioneel voetballer wordt?

Kortom

In deze lijst met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Lieneke Dijkzeul heb je kunnen ontdekken dat er zowel boeken voor volwassenen als kinderen zijn. De laatste categorie is ook geschikt om ’s avonds bij het naar bed gaan te gebruiken als voorleesboek.