Complete Bibliografie, Nieuwste & Beste Boeken van Brandon Sanderson

Als je de link naar de volledige bibliografie op volgorde van auteur Brandon Sanderson opent, zie je in een oogopslag hoe veel boeken hij geschreven heeft en hoeveel variatie er in zijn werk zit. Het was dan ook een flinke klus om uit al zijn publicaties een top 10 met beste boeken te selecteren. De populariteit van zijn boeken blijkt wel uit de verfilming van een aantal van zijn titels. Wil je meer weten of deze talentvolle auteur? Ontdek zijn kwaliteiten aan de hand van onderstaand artikel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Brandon Sanderson.

Complete bibliografie op volgorde

  • Bekijk hier de lijst moet boeken die Brandon Sanderson geschreven heeft.

Korte biografie over Brandon Sanderson

Brandon Sanderson is in 1975 in de Verenigde Staten geboren. Hij staat bekend om zijn fantasieverhalen en science fiction boeken. Hij heeft ook diverse Young adult boeken geschreven. Een deel van zijn werk is verfilmd.

Top 10 beste boeken van Brandon Sanderson

De naderende storm

Een aantal boeken in deze lijst met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Brandon Sanderson zijn door de auteur samen met auteur Robert Jordan uitgebracht. Toen Robert Jordan stierf, heeft Brandon Sanderson het werk afgemaakt. Zo ook bij dit boek.

De torens van middernacht

In dit tweede fantasieverhaal worstelt Perijn met de wolf in hem en draait het Rad steeds verder door.

De held van weleer

In ‘De held van weleer’ – de derde titel in deze review met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Brandon Sanderson – volg je Vin en Elend in hun strijd om Het Laatste Rijk te redden.

Sterrenvlucht

Spensa wil piloot worden om de planeet Detritus te beschermen, maar dit is niet zo gemakkelijk gezegd als gedaan.

De bron der verheffing

In het volgende boek op deze lijst met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Brandon Sanderson gaan Vin en Elend op zoek naar de Bron der Verheffing.

Het laatste rijk

Kelsier komt er achter dat hij bijzondere krachten heeft die goed van pas komen om een einde te maken aan de macht van de Opperheer.

Het licht van weleer

‘Het licht van weleer’ is het volgende boek in dit artikel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Brandon Sanderson en het is het laatste boek binnen de serie ‘Het Rad des Tijds’.

Staalhart

De strijd tussen de Epics en de Wrekers is in volle gang als David op zoek gaat naar diegene die verantwoordelijk is voor de dood van zijn vader.

Calamity

Er zijn bijna geen Wrekers meer om tegen het kwaad te vechten, maar David heeft een idee om alle problemen op te lossen.

De wet van staal

Het laatste boek in deze review met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Brandon Sanderson is ‘De wet van staal’. Vin, Kelsier en de rest proberen nog steeds om de Ruigte terug naar een staat van normaal te brengen. Lukt het ze?

Tot slot

Brandon Sanderson heeft de oorspronkelijke schrijver – Robert Jordan – van een aantal fantasieboeken eer aan gedaan door ze op een geweldige wijze af te maken na zijn overlijden. De fantasieverhalen zijn er zeker niet minder spannend door geworden.