Op deze pagina krijg je alle informatie over Charles den Tex, beginnend met de complete bibliografie op volgorde met alle boeken en daardoor ook de nieuwste boeken van de auteur. Vervolgens geven we een korte biografie over Charles den Tex en tot slot vind je de top 10 beste boeken van deze auteur, zodat je precies weet wat de mooiste en bekendste boeken van hem zijn die je kunt lezen. Ontdek jouw volgende dosis literatuur in dit artikel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Charles den Tex.

Complete bibliografie op volgorde

  • Op Wikipedia vind je het complete overzicht van Charles den Tex.

Korte biografie over Charles den Tex

Charles den Tex wordt geboren in Australië, maar verhuist als klein kind terug naar Nederland. Hij is goed in talen en heeft diverse creatieve beroepen vervuld, zoals het schrijven van reclameteksten en het adviseren over communicatievraagstukken. Daarnaast heeft Charles den Tex inmiddels 20 boeken geschreven.

Top 10 met de beste boeken van Charles den Tex

Dump

Je start dit artikel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Charles den Tex met het boek ‘Dump’. Als Alex het bedrijf van zijn vader na zijn sterven erft, is hij niet blij. Het is een chemisch bedrijf en hij besluit de misstanden die er plaatsvinden tot een halt te roepen.

Het vergeten verhaal; van een onwankelbare liefde in oorlogstijd

Het tweede boek in deze lijst met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Charles den Tex is een roman waarin het vechten voor elkaar centraal staat. Guus moet als piloot de weg naar huis zien te vinden, terwijl zijn vrouw Lienke thuis in een oorlog terecht is gekomen en gevangen is genomen.

Van Aai-instrumenten tot zwaluwstaarten

Dit is een ander boek dan alle anderen in dit artikel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Charles den Tex. Het bevat de taal van adviseurs die allerlei soorten teksten schrijven om hun opdrachtgever of leidinggevende te overtuigen of adviseren.

Claim

Ellen wordt als medewerker van een verzekeringsmaatschappij op pad gestuurd om het zinken van een schip te onderzoeken. Kan ze achter de waarheid van wat er gebeurd is komen? En is haar leven dan nog wel veilig?

De vriend

In het volgende boek in deze review met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Charles den Tex staat Emma’s werk centraal. Ze is zeer vaardig in het vertalen van Koerdische teksten en gesprekken en luistert daarom in opdracht van de recherche een groep af om er achter te komen wat ze van plan zijn.

Cel

Identiteitsfraude is steeds vaker aan de orde van de dag en in dit boek overkomt het Michael. Zie voor politie en advocaten maar eens duidelijk te maken dat je niet betrokken bent bij een misdaad, ook al hebben ze jouw naam boven aan het lijstje met verdachten staan.

Deal

In het volgende boek in deze lijst met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Charles den Tex draait het om de macht van de farmaceutische industrie. Wanneer Henk denkt zijn schaapjes op het droge te hebben, loop het helemaal mis.

De macht van meneer Miller

In ‘De macht van meneer Miller’ – het volgende boek in deze review met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Charles den Tex – worden twee kwaliteiten van de auteur gecombineerd: zijn kennis van de communicatie- en adviseursbranche en het schrijven van spannende thrillers.

De erfgenaam

Wie geïnteresseerd is in de historie van de kolenmijnen in Zuid-Limburg en deze setting graag in een thriller terugleest, kan met ‘De erfgenaam’ in deze lijst met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Charles den Tex goed uit de voeten.

Verloren vrouw

Het laatste boek in deze review met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Charles den Tex is Verloren vrouw. Djenna en Luc ontmoeten elkaar op een wel hele vreemde wijze en ze zijn elkaars tegenovergestelden. Komt Djenna er – na geheugenverlies – achter wie ze echt is? En helpt Luc, of heeft hij zijn eigen agenda?

Afsluiting

Wat wij waarden aan de boeken in dit artikel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Charles den Tex is de actuele onderwerpen die in een spannend verhaal gegoten worden. Ze zijn bijna allemaal nog actueel.