Complete Bibliografie, Nieuwste & Beste Boeken van Kristin Hannah

In dit artikel maak je kennis met auteur Kristin Hannah. In de link naar haar bibliografie op volgorde vind je een overzicht van al haar werk, inclusief de nieuwste titels. Je krijgt daarna een korte paragraaf over wie Kristin Hannah is en waar ze informatie voor haar boeken vandaan haalt. Het hoofddeel van dit artikel zal echter gaan over de top 10 met Kristin Hannahs beste boeken. Heb jij de avontuurlijke spirit die in haar boeken regelmatig terugkeert? Lees dan verder in dit artikel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Kristin Hannah om haar mooiste boeken te ontdekken.

Complete bibliografie op volgorde

  • Klik hier voor alle boeken van Kristin Hannah.

Korte biografie over Kristin Hannah

Kristin Hannah is in 1960 in de Verenigde Staten geboren. Voordat ze als auteur aan de slag ging, heeft ze in de advertentiewereld en als advocaat gewerkt. Vele van haar boeken zijn zo succesvol, dat ze in meerdere talen uitgebracht zijn. Van een van haar boeken – Firefly Lane – is een serie voor Netflix gemaakt en een aantal andere boeken staan ook op de nominatie om verfilmd te worden.

Top 10 beste boeken van Kristin Hannah

De nachtegaal

Lees in het eerste boek in dit artikel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Kristin Hannah over twee zussen die de oorlog meemaken op twee heel verschillende plekken in Frankrijk.

Alice, het wolvenmeisje

Wat zou jij doen als een zesjarig meisje vanuit de wilde natuur in je leven komt?

Aan het einde van de wereld

Ernt pakt in ‘Aan het einde van de wereld’ – het derde boek in deze review met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Kristin Hannah – zijn hele gezin op om naar Alaska te emigreren. Pakt het avontuur zo uit als het gezin hoopt?

De wintertuin

Anya heeft een groot geheim en haar dochters – Meredith en Nina – moeten nog een maal naar een verhaal luisteren om de waarheid te ontdekken.

Zomernacht

In het volgende spannende boek in deze lijst met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Kristin Hannah gaat Lexi op zoek naar haar dochter Grace (die ze als baby af heeft moeten staan) nadat ze uit de gevangenis komt.

Verder dan de sterren

Als Tully Kate’s kinderen na haar dood op gaat voeden, wil Tully’s moeder haar helpen. Hoe loopt dit af nadat Tully zelf geen fijne jeugd heeft gehad?

Wie naar de sterren grijpt

In dit boek zijn Tully en Kate nog vriendinnen, totdat het contact verwatert. Veel later krijgt Tully een dringende vraag van Kate en komt er weer contact tussen de twee.

Mijn verloren dochter

Begin je eenmaal aan dit boek in de lijst met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Kristin Hannah, dan is er geen houden meer aan. Maak je agenda maar vrij voor een paar uur leesplezier.

Het meer van herinnering

Annie bekommert zich om een zesjarig meisje wanneer haar moeder is gestorven en haar vader het leven even niet meer aankan, laat staan de zorg van zijn dochter. Dan bloeit er iets op tussen de twee.

De tijd van loslaten

Stel je voor dat je partner in coma raakt en de enige oplossing lijkt het inschakelen van haar ex-partner. Zou je dit ervoor over hebben? ‘De tijd van loslaten’ is de laatste meeslepende titel in deze review met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Kristin Hannah.

Kortom

Alle boeken van Kristin Hannah zullen je helemaal vervoeren en je laten meevoelen met de beschreven situaties die de hoofdkarakters meemaken.