Op deze pagina krijg je alle informatie over Doreen Virtue, beginnend met de complete bibliografie op volgorde met alle boeken en daardoor ook de nieuwste boeken van de auteur. Vervolgens geven we een korte biografie over Doreen Virtue en tot slot vind je de top 10 beste boeken van deze auteur, zodat je precies weet wat de mooiste en bekendste boeken van haar zijn die je kunt lezen. Ontdek de bijzondere gave van deze auteur in dit artikel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Doreen Virtue.

Complete bibliografie op volgorde

  • Bekijk hier een overzicht van alle producten van Doreen Virtue.

Korte biografie over Doreen Virtue

Doreen Virtue is in 1958 geboren en ze heeft een bijzondere gave en dat is dat ze in contact staat met engelen. Op meerdere momenten in haar leven hebben de engelen haar geholpen en met al haar producten helpt ze mensen die daarvoor openstaan om ook de hulp van engelen in te roepen.

Top 10 met de beste boeken en orakelkaarten van Doreen Virtue

Dagelijkse leiding van je engelen (kaarten)

Het eerst item in deze lijst met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Doreen Virtue betreft orakelkaarten. Het zijn 44 kaarten en je krijgt er een boek bij met de uitleg hoe de orakelkaarten te gebruiken in het dagelijks leven.

Het orakel van de aartsengelen (kaarten)

De volgende set met kaarten in dit artikel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Doreen Virtue betreft 45 kaarten waar je van 15 aartsengelen boodschappen op belangrijke vragen in je leven ontvangt. Iedereen die richting zoekt in het leven, kan de hulp van deze aartsengelen inroepen.

Magische zeemeerminnen en dolfijnen (kaarten)

Je krijgt 44 kaarten, maar nu met het thema oceaan en alles wat erin leeft. Je gebruikt de kaarten om verder te komen in het leven en het onderbewuste zichtbaar te maken.

Godinnen (kaarten)

Op elk van de 44kaarten staat een andere godin die iets representeert. Deze set met kaarten in de review met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Doreen Virtue is ook voorzien van een handleiding, zodat je leert hoe je de kaarten kunt gebruiken.

Helen met de engelen (kaarten)

Volgens Doreen Virtue heeft ieder mens op aarde zijn eigen beschermengel, je weet alleen niet altijd precies hoe je contact met je engel kunt leggen. De orakelkaarten – op nummer vijf in dit artkel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Doreen Virtue – helpen je om dat contact te realiseren.

Magische boodschappen van de elfen (kaarten)

De laatste keer dat je elfjes zag was misschien in de Efteling, maar volgens de auteur zijn ze overal. Dat laatste set met kaarten in deze review met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Doreen Virtue laat je via de elfenwereld zien hoe je je kunt ontwikkelen.

Healing met engelen (boek)

Het eerste boek in dit artikel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Doreen Virtue gaat niet alleen over engelen (al is dat wel het belangrijkste deel van de inhoud van het boek), maar ook over ondersteunende rituelen die je kunnen helpen.

Engelen op aarde (boek)

De volgende titel in deze review met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Doreen Virtue is niet alleen voor mensen die geïnteresseerd zijn in engelen, maar is ook geschikt voor hen die vermoeden helende krachten te bezetten en dit verder willen ontdekken.

Handboek engelentherapie (boek)

De negende titel in deze lijst met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Doreen Virtue draait om de soorten engelen die er zijn en hoe je ze kunt activeren in je leven. Ook leer je welke engel voor welk moment of welk soort vraag het beste is.

Gesprekken met engelen (boek)

De meeste mensen denken dat in contact komen met engelen alleen gebeurt als iemand in de problemen zit of een moeilijke vraag heeft. Engelen zijn er echter altijd en je kunt ze dus op elk moment in je leven verwelkomen.

Kortom

De mix van orakelkaarten en boeken in deze lijst met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Doreen Virtue staat geheel in het teken van engelen. Sta jij open voor een (of meerdere) engelen in jouw leven om je te helpen?