Complete Bibliografie, Nieuwste & Beste Boeken van Cilla & Rolf Börjlind

Het schrijversduo Cilla & Rolf Börjlind heeft zes titels in de Röning en Stilton serie geschreven, vandaar ook de top 6 met de beste boeken van dit stel in dit artikel. (en dus geen top 10 zoals je gewend bent.) Wil je de boeken op volgorde lezen? Houdt dan de rangorde uit de bibliografie op volgorde aan. Lees alles wat je over dit schrijversduo – en hun boeken – wilt weten in dit artikel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Cilla & Rolf Börjlind.

Complete bibliografie op volgorde

  • Bekijk hier de lijst met boeken van Cilla & Rolf Börjlind.

Korte biografie over Cilla & Rolf Börjlind

Rolf Börjlind is in 1943 en Cilla Börjlind is in 1961 in Zweden geboren. Vanaf 1995 schrijft dit koppel samen voor televisie en film. Pas later zijn ze samen misdaadromans gaan schrijven. Deze boeken zijn zo succesvol, dat ze ook weer in een televisieserie zijn uitgebracht.

Top 6 beste boeken van Cilla & Rolf Börjlind

Zwarte dageraad

In het eerste boek in dit artikel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Cilla & Rolf Börjlind gaat Olivia op zoek naar de dader(s) van diverse kindermoorden die in verschillende dorpen gepleegd worden.

Wiegelied

Olivia en Tom gaan naar Boekarest om een link met een moord op een jongen te onderzoeken. Als er sprake blijkt te zijn van een criminele groep, staan ze voor hete vuren.

De derde stem

‘De derde stem’ is het volgende boek in deze lijst met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Cilla & Rolf Börjlind. Tom onderzoekt of de dood van een vriendin van hem toeval is of niet. Olivia trekt haar eigen plan als het lichaam van een douanebeambte wordt gevonden.

Springvloed

Olivia zoekt voor haar studie een case en ze kiest die van een strandmoord. Om het naadje van de kous te weten te komen, zoekt ze contact met Tom, die het destijds niet is gelukt om de case op te lossen.

Koudvuur

In het vijfde boek in deze review met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Cilla & Rolf Börjlind zit Olivia gewoon in Zweden en Tom in Thailand. Ieder hebben ze hun eigen bordje vol met de onderzoeken waar ze mee bezig zijn.

Bevroren goud

Olivia krijgt een ongeluk met een helicopter als ze op weg is naar een case. Tom besluit daarom Thailand te laten voor wat het is en naar haar op zoek te gaan.

Kortom

Als je de series en films van dit dua al kent, dan weet je dat de boeken van Cilla & Rolf Börjlind je ook veel leesplezier – of slapeloze nachten – zullen brengen.