Complete Bibliografie, Nieuwste & Beste Boeken van Blanka Lipińska

De naam van deze auteur – Blanka Lipińska – zegt je misschien niks, maar wedden dat je met 100% zekerheid gehoord hebt van de 365 dagen trilogie? Je vindt de drie boeken ook terug in de link naar de bibliografie op volgorde en de top 3 met de beste boeken van Blanka Lipińska wordt verder toegelicht in de volgende paragrafen. Wil je eerst de boeken lezen voordat je de serie op tv gaat kijken? In onderstaand artikel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Blanka Lipińska krijg je meer informatie over de trilogie die ze tot nu toe geschreven heeft.

Complete bibliografie op volgorde

  • 365 dagen; 2018
  • 365 dagen later; 2018
  • 365 dagen jou; 2019

Korte biografie over Blanka Lipińska

Blanka Lipińska is in 1985 in Polen geboren. Ze heeft drie erotische romans geschreven, waarvan er tot nu toe eentje verfilmd is. Een vakantie naar Sicilië en de film ‘Fifty shades of Grey’ hebben de inspiratie voor haar trilogie gevormd.

Top 3 beste boeken van Blanka Lipińska

365 dagen

In het eerste boek op deze lijst met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Blanka Lipińska tref je deel 1 van de trilogie aan. Don Massimo houdt Laura tegen haar wil in gevangen in zijn villa om ervoor te zorgen dat ze verliefd op hem wordt. Gebeurt dit niet, dan zegt hij dat hij haar weer zal laten gaan.

365 dagen later

Laura blijkt in deel 2 bij Don Massimo te zijn gebleven en nu is ze zwanger van hem en gaan ze trouwen. Het enige nadeel is dat Don Massimo de halve onderwereld tegen hem heeft en die zijn er maar al te graag op uit om hem op zijn zwakste plek te raken.

365 dagen jou

In het laatste deel van de trilogie en ook het laatste boek in deze lijst met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Blanka Lipińska moet Laura zien te achterhalen of haar liefde voor Don Massimo sterk genoeg is om alle tegenslagen te kunnen dragen.

Kortom

Als je de film op Netflix nog niet hebt gezien, zouden we aanraden eerst de boeken te lezen. Laat je meevoeren in een startsituatie die tegenwoordig bijna niet meer voor te stellen is en ontdek hoe het verhaal daarna afloopt.