Complete Bibliografie, Nieuwste & Beste Boeken van Kiera Cass

Auteur Kiera Cass heeft al flink wat titels op haar naam staan. Ze schrijft niet alleen series, maar ook losse boeken. Je leest hier meer over in de link naar de bibliografie op volgorde. Hierin vind je ook een van haar nieuwste titels, die tevens in onderstaande top 10 met beste boeken voorkomt. Laat je lekker meeslepen door de verhalen in dit artikel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken – met romantiek in de hoofdrol – van Kiera Cass.

Complete bibliografie op volgorde

  • Klik hier voor een volledig overzicht van alle boeken van Kiera Cass.

Korte biografie over Kiera Cass

Kiera Cass is in 1981 geboren en ze schrijft voor Young adult boeken met een Koninklijke touch in een fantasiewereld. Naast een paar series, heeft ze ook opzichzelfstaande boeken geschreven. Een aantal van haar boeken leken te worden verfilmd of als serie te worden uitgebracht op de televisie, maar dit is helaas niet doorgegaan. In juli van 2022 komt het volgende boek van Kiera Cass uit en dit boek vormt geen vervolg op een eerdere serie en is dus los van haar eerdere werken te lezen.

Top 10 met de beste boeken van Kiera Cass

The one

Het eerste boek in dit artikel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Kiera Cass is boek 3 van de Selection-serie. Het meisje America worstelt met haar gevoelens voor Aspen (haar ware liefde) en de aantrekkingskracht die er tussen haar en Prins Maxon is. Maakt ze de juiste keuze tussen de twee?

The elite

Het tweede boek in deze lijst is ook boek 2 in de Selection-serie. In dit boek – dat ook hoog scoort in deze review met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Kiera Cass – is het America gelukt om als een van de zes over te blijven van de 35 waar ze de strijd me aan is gegaan om het hart van Prins Maxon te winnen.

The selection

America wil niets liever dan bij haar jeugdliefde blijven, maar tegen haar wil in wordt ze geselecteerd om met 35 vrouwen te gaan vechten voor een plek in het paleis, waar Prins Maxon op zoek is naar zijn aanstaande vrouw. Dit is boek 1 van de Selection-serie in deze lijst met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Kiera Cass.

The crown

Je bent aanbeland bij boek 5 in de Selection-serie en nu is het Eadlyn – het kind van America en Prins Maxon – die haar eigen selectie met 35 mannen mag gaan houden. Wat zullen ze doen om haar hart te winnen?

The heir

Boek 4 in de Selection-serie is ‘The heir’. Het beslaat de periode van het huwelijk tussen America en Prins Maxon waarin Aedlyn geboren wordt en opgroeit. Zij gaat zich voorbereiden op haar eigen wedstrijd om de liefde van een man te winnen. Van de vijf boeken scoort deze het minst op deze lijst met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Kiera Cass, maar dat maakt hem niet minder spannend.

Happily ever after

Dit boek hoort bij de Selection-serie en je krijgt extra informatie over de karakters, maar ook illustraties die je beeld complet kunnen maken. Wie al fan is van America en Aedlyn, zal dit boek in het artikel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Kiera Cass ook willen lezen.

The prince

Het volgende item in deze lijst met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Kiera Cass is een novelle, waarin je de week voorafgaand aan de selectie waarin America een rol gaat spelen in het leven van Prins Maxon meemaakt. Er was namelijk al een liefde in zijn leven…

The betrothed

Dit is het eerste boek in dit artikel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Kiera Cass dat geen verband houdt met de Selection-series. Het op zichzelf staande verhaal speelt zich wel weer in Koninklijke kringen af. Hollis wordt door de koning gekozen als zijn vrouw, maar is dit wel de ware voor haar?

The betrayed

In dit boek heeft Hollis het denkbeeldige land Coroas verlaten en ze is terecht gekomen in Isolte. Hollis kan op deze nieuwe plek haar nieuwe familie helpen om de vreselijke koning kwijt te raken, maar is ze daartoe ook bereid?

The favorite

Dit is een van de kortere verhalen in dit artikel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Kiera Cass. Het gaat over Marlee – een vriendin van America in de Selection-serie – en hoe zij Carter om haar pink weet te winden.

Afsluiting

Mocht je een aantal boeken uit een serie van dit artikel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Kiera Cass willen lezen, dan raden we je aan de volgorde van te voren goed in de gaten te houden. Dat leest het prettigst, ook als het zijsporen van het hoofdverhaal betreft.