Complete Bibliografie, Nieuwste & Beste Boeken van Anna Todd

Anna Todd is niet alleen succesvol als auteur, want haar boeken worden ook regelmatig verfilmd en je leest in de korte biografie hoe ze hier weer haar eigen draai aan gegeven heeft. In de bibliografie op volgorde en de link naar de complete lijst met boeken zie je niet alleen Anna Todds nieuwste titels, maar je zult ook snel de top 10 met beste boeken herkennen die je hieronder leest. Ontdek de hartstocht van alle karakters die Anna Todd zo uitzonderlijk in haar boeken weet te beschrijven in deze review met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Anna Todd.

Complete bibliografie op volgorde

  • Bekijk hier een volledige weergave van de boeken van Anna Todd en de volgorde binnen de series.

Korte biografie over Anna Todd

Anna Todd is in 1989 geboren in de Verenigde Staten. Ze schrijft boeken en andere teksten, diverse boeken zijn in film uitgebracht en later is ze haar eigen productiemaatschappij gestart. Haar boeken zijn in meerdere talen uitgebracht en voor 2022 staat er weer een nieuwe titel op de agenda.

Top 10 met de beste boeken van Anna Todd

After ever happy

Ontdek in dit eerste boek op de lijst met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Anna Todd hoe het leven van Tessa en Hardin loopt en of ze de geschiedenis van hun families wel aankunnen samen.

After

Tessa leert in dit tweede boek in deze review met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Anna Todd de jongen Hardin kennen. Ze mag hem niet vanaf het eerste moment, totdat ze alleen zijn en hij haar kust.

After we collided

Tessa is helemaal hotel de botel van Hardin, maar wat betekent dit voor haar eerste jaar op de opleiding? Kan ze weerstand aan hem bieden en zich met haar opleiding bezighouden? Je leest het in ‘After we collided’, de nummer 3 in dit artikel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Anna Todd

Before

In dit boek ga je terug naar de tijd voordat Hardin Tessa ontmoette. Hij was een foute jongen en trok zich van niets of niemand wat aan. Dat veranderde toen hij Tessa tegenkwam op school. Lees het spannende liefdesverhaal vanuit zijn perspectief.

Nothing less

Landon Gibson speelde een rol in ‘After ever happy’, maar in dit boek leer je hem beter kennen. ‘Nothing less’ is met recht opgenomen in deze top 10 in het artikel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Anna Todd. Lees het verhaal vanuit een mannelijk oogpunt.

After we fell

Tessa heeft gekozen voor Hardin, maar dan stort haar wereld ineen. Niets is meer wat het lijkt. In ‘After we fell’ – de zesde titel in deze review met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Anna Todd – komt ze erachter of de passie en liefde die ze voor elkaar voelen wel genoeg is.

Nothing more

Landon Gibson gaat in New York studeren en dat is toevallig ook de plek waar zijn ex – die hij maar niet kan vergeten – woont. Komen ze elkaar echt toevallig tegen? Of heeft hij een verborgen doel tijdens zijn studie in the Big Apple?

The spring girls

In het volgende boek in deze lijst met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Anna Todd maak je kennis met vier zussen en hoe hun leven zich ontrafelt. Het boek is gebaseerd op een reeds bestaand boek, namelijk ‘Little Women’, dat ook al meerdere malen verfilmd is, maar nu in een  modern jasje.

Imagines

Aan dit boek hebben meerdere auteurs bijgedragen, maar toch is het een titel in deze lijst met complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Anna Todd. ‘Imagines’ gaat over denkbeeldige, maar plausibele situaties die de sfeer van Anna Todds boeken perfect weerspiegelen.

Imagines; keeping the cool

Ook in dit laatste boek in deze tekst met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Anna Todd staan mogelijke situaties die fans kunnen tegenkomen centraal.

Afsluiting

Alle titels in deze review met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Anna Todd brengen je in een bepaalde vervoering. Begin je eenmaal aan een boek van deze auteur, dan wil je ook zo snel mogelijk uitvinden hoe het met de hoofdpersonen afloopt.