Op deze pagina krijg je alle informatie over Gabrielle Bernstein, beginnend met de complete bibliografie op volgorde met alle boeken en daardoor ook de nieuwste boeken van de auteur. Vervolgens geven we een korte biografie over Gabrielle Bernstein en tot slot vind je de top 9 beste boeken van deze auteur, zodat je precies weet wat de mooiste en bekendste boeken van haar zijn die je kunt lezen. Ontdek welk zelfhulpboek uit dit artikel met de bibliografie, nieuwste & beste boeken van Gabrielle Bernstein jouw volgende aankoop gaat zijn.

Complete bibliografie op volgorde

  • Add More ~ing To Your Life: A Hip Guide To Happiness; 2010
  • MediDating: Meditations for Fearless Romance; 2011
  • Spirit Junkie: A Radical Road to Discovering Self-Love and Miracles; 2011
  • May Cause Miracles: A 6-Week Kick-Start to Unlimited Happiness; 2013
  • Miracles Now: 108 Life-Changing Tools for Less Stress, More Flow, and Finding Your True Purpose; 2014
  • The Universe Has Your Back: Transform Fear to Faith; 2016
  • Judgment Detox: Release the Beliefs that Hold you Back from Living a Better Life; 2018
  • Super Attractor: Methods for Manifesting a Life beyond Your Wildest Dreams; 2019
  • You Are the Guru: 6 Messages to Help You Move Through Difficult Times with Certainty and Faith; 2020

Korte biografie over Gabrielle Bernstein

Gabrielle Bernstein is in 1979 in de Verengde Staten geboren en ze heeft haar eigen podcast, spreekt voor grote groepen mensen over persoonlijke ontwikkeling en heeft een aantal bestsellers geschreven. Ze is een graag geziene gast bij Oprah Winfrey en wordt door velen als een spiritueel leider van deze tijd gezien.

Top 9 met de beste boeken van Gabrielle Bernstein

The universe has your back

Leef jij nog vooral vanuit angst in plaats van vanuit het geloof dat alles loopt zoals het moet lopen in je leven? In het boek ‘The universe has your back’ lees je alles over deze positieve houding. Het is terecht het topboek in dit artikel met de bibliografie, nieuwste & beste boeken van Gabrielle Bernstein.

Super attractor

Leven volgens je intuïtie en in lijn met het universum is zoveel makkelijker en prettiger voor de mens. In het tweede boek in deze review met de bibliografie, nieuwste & beste boeken van Gabrielle Bernstein wordt precies dit onderwerp haarfijn uitgelegd aan de lezer. Meestromen is zoveel beter dan tegen de zwemrichting in blijven zwemmen en uitgeput raken.

Judgement detox

In Nederland kijken we graag naar de ander en hebben we ons commmentaar snel klaar. Hoe je oordeelt over een ander, zegt echter ook veel over hoe streng je bent voor jezelf. Het oordelen zit dan ‘in je’ en die negativiteit wil je liever kwijt. De auteur legt in dit boek uit hoe je met het loslaten van oordelen kunt beginnen.

Spirit junkie

Je wordt puur geboren, maar al snel krijg je te maken met invloeden van buitenaf. Dit volgende boek in de lijst met de bibliografie, nieuwste & beste boeken van Gabrielle Bernstein handelt over jezelf weer terugvinden en het loslaten van de beperkende gedachten die je jezelf eigen hebt gemaakt.

Miracles now

In ‘Miracles now’ gaat de auteur in dit vijfde boek in dit artikel met de bibliografie, nieuwste & beste boeken van Gabrielle Bernstein in op praktische handvatten om je spirituele ontwikkeling vorm te geven. Je krijgt 104 manieren om – zonder de noodzaak hier al te veel tijd voor te reserveren in je agenda – tot bezinning te komen.

May cause miracles

De inhoud van het boek ‘The universe has your back’ komt ook goed tot uiting in ‘May cause miracles’, alleen krijg je in dit laatste boek een helder en zes weken durend stappenplan om van angst naar liefde en vertrouwen te transformeren.

Happy days

Wanneer je volwassen bent kun je niet aan iets of iemand in het verleden de schuld blijven geven voor het gebrek aan vertrouwen of dagelijkse momentjes van geluk. Je moet zelf de stoute schoenen aantrekken om je leven zo te maken als jij dat wilt, zelfs al heb je niet de start gehad die je in het leven had gewild. ‘Happy days’ is volgens ons een goede toevoeging aan deze review met de bibliografie, nieuwste & beste boeken van Gabrielle Bernstein en dat komt vooral door het activerend effect dat de auteur op je heeft.

MediDating

In de lijst met de bibliografie, nieuwste & beste boeken van Gabrielle Bernstein komt naast een aantal boeken ook deze CD voor. De auteur bied je geleide meditaties die je helpen om je romantische pad in het leven te volgen.

Add more ~ing to your life

In dit laatste boek van het artikel met de bibliografie, nieuwste & beste boeken van Gabrielle Bernstein kun je die ‘ing’ als je innerlijke gids zien. Vertrouw minder op wat om je heen gebeurt en leer je eigen kracht kennen en volgen.

Tot slot

Wie maar niet genoeg kan krijgen van de boeken en CD in dit artikel met de bibliografie, nieuwste & beste boeken van Gabrielle Bernstein kan ook nog de auteurs podcast beluisteren of een van haar seminars volgen.