Complete Bibliografie, Nieuwste & Beste Boeken van Kim Moelands

Ken jij de boeken van Kim Moelands al? Je vindt het totale overzicht van de door haar geschreven boeken in de link naar de bibliografie op volgorde, maar in de top 6 met de beste boeken verderop in het artikel krijg je wat je minimaal wilt weten over de inhoud van haar werk. Kim Moelands heeft namelijk een nogal bewogen leven achter de rug en voor sommigen biedt haar verhaal veel steun. Geïnteresseerd geraakt? Bekijk dan onderstaand artikel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Kim Moelands om uit te vinden wat jouw nieuwe favoriete boek wordt.

Complete bibliografie op volgorde

  • Zie hier alle boeken van auteur Kim Moelands.

Korte biografie over Kim Moelands

Kim Moelands is in 1975 geboren. Na een aantal jaren zoeken blijkt dat Kims longen niet goed functioneren en dit zal volgens de artsen zijn weerslag hebben op haar leven. Ze is een echte vechter en laat zich niet uit het veld slaan. Ze studeert, wordt verliefd en vervult allerlei functies, meestal onbetaald vanwege haar fysieke beperkingen. Een longtransplantatie heeft Kims leven aanzienlijk verbeterd en ze heeft nu zes boeken op haar naam staan, waarvan twee autobiografieën.

Top 6 beste boeken van Kim Moelands

Ademloos

Het eerste boek in dit artikel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Kim Moelands is ‘Ademloos’. Het is een autobiografie over Kims nieuwe leven nadat haar man is gestorven en ze een hond in huis heeft gehaald. Die maakt dat het leven weer wat van zijn glans terugkrijgt.

Grenzeloos

Kim wacht op een longtransplantatie – een dubbele nog wel – om de gevolgen van haar taaislijmziekte weg te nemen. Ze wil leven. In deze tweede autobiografie lees je over dit onzekere pad.

Schaduwleven

Als je een spannend verhaal wilt lezen over een vrouw die een relatie krijgt met een man met narcistische persoonlijkheidsstoornis, dan is ‘Schaduwleven’ – de derde titel in dit artikel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Kim Moelands – een echte aanrader. Overleeft ze de relatie?

De vrouw in de spiegel

Tess Westerhout onderzoekt een zuivelbedrijf dat afgeperst wordt. Er is een andere crimineel die kan helpen met informatie, maar die wil daar wel iets voor terug van Tess.

Verdieping X

Wanneer een partydrug jongeren in levensgevaar brengt – en er zelfs een aantal sterven – is Floor van Schaik verantwoordelijk verantwoordelijk voor de in coma geraakte jongeren. Ze legt zich niet snel neer bij bepaalde resultaten van bloedonderzoek en dat valt niet bij iedereen in goede aarde.

Weerloos

Naomi en Sonja groeien als vriendinnen uit elkaar door een man die in Naomi’s leven verschijnt. Komt ze er tijdig achter wat zijn plan is en dat ze ver uit zijn buurt zou moeten blijven? Het is weer een zenuwslopend spannend boek in deze lijst met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Kim Moelands.

Tot slot

Zowel de autobiografieën als de thrillers van Kim Moelands scoren hoog in de lijst met populairste boeken. Ondanks de serieuze aard van de boeken over haar eigen leven, zit er voldoende humor en plezier in. Het toont Kims bijzondere levenshouding na alles wat ze mee heeft gemaakt.