Op deze pagina zul jij alle benodigde informatie vinden over de auteur Robyn Carr. Ten eerste tref je een bibliografie aan van al haar werken, die ook nog eens op volgorde zijn gerangschikt. Zo weet je onmiddellijk wat haar nieuwste boeken zijn. Vervolgens kun je een korte biografie over Robyn Carr lezen met alle belangrijke gebeurtenissen in haar leven. Tot slot vind je een lijst van 10 beste Robyn Carr boeken die wij aanraden om te lezen of om mee te beginnen.

Biografie van Robyn Carr

Robyn Carr werd in 1980 geboren in de Verenigde Staten, waar ze ervoor koos om verpleegkunde te studeren. Ze trouwde met haar jeugdliefde net voordat hij voor Amerikaanse luchtmacht naar Vietnam moest gaan. Robyn Carr ging met haar echtgenoot mee van basis tot basis, waardoor ze geen tijd had om als verpleegster aan het werk te gaan voor een langere periode. Toen ze zwanger raakt en niet meer veel kon bewogen, besloot ze om te gaan schrijven als afleiding. Al snel merkte ze dat dit een grote passie was. Inmiddels heeft ze tientallen romans gepubliceerd die uitermate populair zijn.

Bibliografie van Robyn Carr

 • Vier vriendinnen (2014), Four friends
 • Een nieuwe droom (2016), The life she wants
 • Terug naar het meer (2017), The summer that made us 
 • Een goed jaar (2018), A summer in Sonoma
 • Een dapper besluit (2019), The view from Alameda Island

Sullivan’s Crossing

 1. Een verrassende stap (2016), What we find
 2. Voet bij stuk (2017), Any day now
 3. Het familiefeest (2018), The family gathering
 4. Een gedurfde sprong (2019), The best of us
 5. Adembenemend uitzicht (2020), The country guesthouse

Thunder Point

 1. Vaste grond (2013), The wanderer
 2. Een nieuwe start (2013), The newcomer
 3. Met open armen (2013), The hero
 4. Twee werelden (2014), The chance
 5. Belofte voor later (2014), The promise
 6. Terug naar jou (2014), The homecoming
 7. Goud voor het leven (2015), One wish
 8. Vol van vertrouwen (2015), A new hope
 9. Droom van verlangen (2016), Wildest dreams

Virgin River

 1. Thuis in Virgin River (2007), Virgin River
 2. Welkom in Virgin River (2007), Shelter Mountain
 3. Weerzien in Virgin River (2007), Whispering Rock
 4. Winter in Virgin River (2008), A Virgin River Christmas
 5. Een nieuwe horizon (2009), Second Chance Pass
 6. Met de stroom mee (2009), Temptation Ridge
 7. Na de storm (2009), Paradise Valley
 8. Een onverwacht kerstcadeau (2009), Under the Christmas tree
 9. Onbekende bestemming (2010), Forbidden Falls
 10. Met nieuw vertrouwen (2010), Angel’s Peak
 11. Een plek in de zon (2010), Moonlight Road
 12. Kus om middernacht (2010), Midnight confessions
 13. Dromen van vrijheid (2011), Promise Canyon
 14. Uit de schaduw (2011), Wild Man Creek
 15. Tijd van belofte (2011), Harvest moon
 16. Sneeuw in Virgin River (2011), Bring me home for Christmas
 17. In de luwte (2012), Hidden summit
 18. De weg vooruit (2012), Redwood Bend
 19. Rijke oogst (2012), Sunrise Point
 20. Een Kerstmis naar haar hart (2012), My kind of Christmas
 21. Terug naar Virgin River (2020), Return To Virgin River

Top 10 beste boeken van Robyn Carr

Benieuwd welke Robyn Carr boeken nou het beste zijn? Begin met een van deze 10 en je zult het boek zo uit hebben.

Kus om Middernacht

Erin Foley besluit om een pauze te houden in haar leven en huurt een huisje nabij Virgin River. Het plan was om daar zichzelf te leren kennen, en niet een ruige man in de bergen die ze ontmoet.  Aiden Riordan blijkt echter juist een dokter te zijn die geniet van een zomerpauze nadat hij de marine heeft verlaten. Hij raakt gefascineerd van Erin en de dagelijkse meditaties en dagboeken die ze schrijft. Graag zou hij haar wat beter leren kennen, als zijn krankzinnige ex hem niet tegen zou houden. Maar in Virgin River kunnen de gekste romances ontstaan, waardoor er nog steeds hoop is…

Een Plek in de Zon

Vier jaar geleden besloten Franci and Sean uit elkaar te gaan doordat Franci wou trouwen en kinderen wou krijgen, terwijl Sean dit absoluut niet wou.  Maar nu heeft hij achteraf spijt, en wil hij het weer proberen met Franci. De eigenlijk reden dat Franci Sean verlaat blijkt nu drie-en-een-half jaar oud te zijn tot zijn ontsteltenis en woede. Virgin River is een dorpje waar nieuws snel verspreid wordt, en bijna onmiddellijk kiezen mensen partij. Zullen Franci en Sean elkaar ooit weer met liefde in de ogen kunnen kijken?

Onbekende Bestemming

Het dorpje Virgin River wordt volkomen verrast als een vreemdeling genaamd Noah Kincaid de lokale kerk via EBay aanschaft. Hij heeft echter hulp nodig met het opknappen van de kerk, waardoor hij een ongebruikelijk kandidaat inhuurt, namelijk Alicia Baldwin. Alicia heeft snel een respectabele baan nodig zodat ze weer rechten heeft over haar kinderen. Noah is onder de indruk van haar wilskracht en denkt dat zij misschien net de energie brengt die hij nodig heeft. Hoewel ze beiden uit totaal verschillende werelden komen, lijken ze meer in gemeen te hebben dan ze ooit zouden denken…

Na de Storm

Rick Sudder verlaat als marinierskorporaal Irak vroeger dan gedacht en heeft haast een trauma opgelopen in zijn tijd daar. Maar kunnen de wilskracht en passie van een jonge vrouw zijn hart en ziel nog redden van zichzelf? In de tussentijd is er nog een nieuweling in Virgin River. Dan Brady heeft een moreel dubieus verleden en zoekt naar een plek waar hij met schone lei kan beginnen… als de lokale bevolking het toelaat. Via een vrouw die ook ooit een vreemdeling was is er misschien toch nog hoop voor hem. Vinden deze mannen zichzelf terug? Of gaan ze toch ten onder aan hun innerlijke demonen?

Vaste Grond

Aan de kust van Oregon is er een klein charmante dorpje te vinden waar de lokale mensen genieten van de natuur om zich heen. Maar bedrijven zien het als een plek waar potentieel veel goud te vinden is. Nieuwkomer Hank Cooper komt erachter dat een vriend als erfenis een strandhuis heeft achtergelaten waarmee hij het lot van het dorpje in zijn handen heeft. Cooper was niet van plan om lang in dit dorpje te blijven, maar de mensen overtuigen hem langzaam maar zeker om te blijven. Dit geldt al helemaal als hij de mysterieuze Sara Dupré ontmoet. Kiest Cooper ervoor om in het dorpje te blijven en afscheid te nemen van zijn oude leven?

Met de Stroom mee

Nadat ze sinds haar twintigste al vijf jaar voor haar moeder heeft gezorgd, besluit Shelby om eindelijk voor vrijheid en avontuur te kiezen. Maar zodra ze Virgin River bezoekt, komt ze een man genaamd Luke Riordan tegen, totaal niet het type waar ze naar zocht. Luke verliet het leger als helikopterpiloot na twintig jaar dienst en 4 oorlogen. Hij is een ruige man die zijn hele leven lang alleen one-night stands heeft gehad een relaties heeft vermeden. Deze twee personen lijken totaal niet voor elkaar gemaakt, maar in Virgin River lijkt alles mogelijk…

Winter in Virgin River

Afgelopen kerst nam Marcie Sullivan voor de laatste maal afscheid van haar echtgenoot. Nu is ze deze kerst naar Virgin River getrokken om de man te bedanken die het leven van haar man met drie jaar verlengde door hem te redden. Maar zodra Ian Buchanan deze heldendaad had verricht, verdween hij van de aardbodem en beantwoordde hij nooit de bedankbrieven van Marcie.  Zodra Marcie Ian vindt, treft ze een emotioneel gebroken man aan. Marcie forceert Ian om haar tot zijn geest toe te laten. Misschien wordt het tijd voor Ian om eindelijk met zijn verleden om te gaan. Zal dit hem echter ook daadwerkelijk lukken?

Weerzien in Virgin River

Een getraumatiseerde en zwaar gewonde soldaat genaamd Mike Valenzuela probeert zijn wanhoop te verdrijven door in Virgin River te gaan wonen. Wanneer hij besluit om de eerste politieagent van het stadje te worden, weet hij dat hij eindelijk naar een huisje boompje beestje zoekt. Hier komt hij Brie Sheridan tegen, een aanklaagster uit Sacramento die maar al te goed begrijpt hoe gedreven Mike is om anderen te beschermen. Voor Brie is Virgin River een veilige haven voor iemand die ontsnapt is aan een poging tot moord van een gestoorde crimineel. Maar sindsdien heeft ze ook vertrouwensproblemen. Laat ze Mike toe tot haar leven? Of zal ze hem toch uit angst wegduwen?

Welkom in Virgin River

John ‘’Preacher’’ Middleton is net van plan om zijn bar te sluiten wanneer een jonge vrouw met haar driejarige dochter binnenkomen. Als ex-marinier herkent John onmiddellijk dat ze in de problemen zitten, vooral als hij haar vele blauwe plekken ziet. Hij voelt onmiddellijk de wil om Paige Lassiter te beschermen, maar nog sterkere gevoelens komen opborrelen. Wanneer echter de ex van Paige op komt dagen in Virgin River, weet hij dat zijn toekomst aan een zijden draad hangt. Zal John succesvol met deze situatie om kunnen gaan?

Thuis in Virgin River

Als nieuwe weduwe Melinda Monroe een advertentie ziet voor een verpleegster in het dorpje Virgin River, besluit ze om onmiddellijk te ontsnappen van haar huidige omgeving. Hier kan ze immers haar gebroken hart herstellen en haar carrière als verpleegster weer oppakken. Ze is onmiddellijk teleurgesteld als blijkt dat haar huisje verschrikkelijk blijkt te zijn en de lokale arts haar totaal niet mag. Impulsief besluit Melinda om de volgende ochtend te vertrekken, totdat ze een verlaten baby tegenkomt op een veranda…