Op deze pagina krijg je alle informatie over Joost Klein, beginnend met de complete bibliografie op volgorde met alle boeken en daardoor ook de nieuwste boeken van deze auteur. Vervolgens geven we een korte biografie over Joost Klein en tot slot vind je het beste boek van deze auteur, zodat je precies weet wat het mooiste en bekendste boek is dat je van hem kunt lezen. Het wordt geen lang artikel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Joost Klein vanwege het feit dat er op dit moment nog maar een enkel boek van hem verschenen is, maar wat niet is, kan nog komen.

Bibliografie

  • Albino; 2018

Korte biografie over Joost Klein

Joost Klein wordt in 1997 geboren in Leeuwarden en in 2007 start hij zijn eigen YouTube-kanaal. Dat is zijn eerste podium, maar zeker niet zijn laatste. Hij gaat namelijk ook muziek maken en scoort een aantal hits, is een graag geziene artiest bij festivals en treedt op in theaters door heel Nederland. Het boek dat hij uit heeft gebracht, was niet zozeer op eigen initiatief, maar meer het resultaat van een vader die hetzelfde had gedaan. Uit alle uitingen van Joost Klein blijkt wel dat hij een creatief mens is en dat is ook hoe hij graag gezien wil worden.

Het beste boek van Joost Klein

Albino

Wat direct uit dit boek blijkt, is het karakter van Joost Klein. Je kunt hem niet in een hokje duwen, want hij is zoveel meer. Sla de bladzijden van dit boek om en de ene keer lees je een gedicht, de volgende bladzijde bevat prachtige foto’s en daarna lees je korte, pakkende teksten die je raken.

Kortom

Ken je Joost Klein al of wil je (nog) meer van hem weten? Dit boek uit de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Joost Klein mag dan in jouw collectie zeker niet ontbreken.