Complete Bibliografie, Nieuwste & Beste Boeken van E. L. James

E. L. James heeft geen lange lijst met boeken op zijn naam staan. Daarom bestaat dit artikel uit een top 2 trilogie. In totaal gaat het dus om zes boeken die samengevat zijn in twee bundels. Je vindt de boeken ook in de link naar de volledige bibliografie op volgorde. Lees het artikel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van E. L. James voor jouw volgende bezoek aan de boekhandel, zodat je weet of je de bundel of toch liever de losse boeken uit de trilogie in huis wilt halen.

Complete bibliografie op volgorde

  • Bekijk hier de boeken van E. L. James.

Korte biografie over E. L. James

E. L. James is in 1963 in Groot-Brittannië geboren. Ze is vooral bekend vanwege haar erotische verhalen, zoals de trilogie ‘Fifty shades of grey’. Later is er nog een vervolg hierop verschenen en dat zijn de boeken vanuit het oogpunt van Christian. Vier van de zeven verschenen boeken zijn inmiddels verfilmd en ook deze versies zijn erg succesvol. Met de boeken heeft E. L. James diverse nominaties en prijzen in de wacht gesleept.

Top 2 beste boekenseries van E. L. James

Fifty shades trilogy; as told by Christian

De eerste set met boeken in deze lijst met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van E. L. James is de versie van Fifty shades zoals die door Christian beleefd wordt. Inbegrepen zijn; Grey, Darker en Freed.

Fifty shades trilogy

De tweede set bevat de originele trilogie waar het in 2012 mee startte. Deze set bestaat uit de boeken: Fifty shades of grey, Fifty shades darker en Fifty shades freed.

Tot slot

Alle boeken in dit artikel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van E. L. James zijn ook los te bestellen en soms in een speciale uitgave verkrijgbaar.