Wayne Dyer is een bekend figuur als het om spiritualiteit en bewustzijn gaat. Over de auteur lees je nog iets meer in zijn korte biografie in dit artikel en in de bibliografie op volgorde tref je al zijn boeken aan. Het is jammer dat Wayne Dyer niet meer leeft, want we hadden graag nog wat van zijn interessante boeken gelezen om de persoonlijke ontwikkeling en bewustzijn te bevorderen en de top 10 met beste boeken verder aan te vullen. Lees onderstaande review met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Wayne Dyer om te ontdekken welk boek jou het meeste inspireert.

Complete bibliografie op volgorde

  • Bekijk hier de volledige lijst met titels van Wayne Dyer.

Korte biografie over Wayne Dyer

Wayne Dyer heeft van 1940 tot 2015 geleefd. Hoewel hij oorspronkelijk als docent aan het werk is gegaan, besloot hij later over te stappen op het schrijverschap. Hij is vooral bekend vanwege zijn vele zelfhulpboeken die over de hele wereld goed verkocht worden. Velen volgden hem als spiritueel leider en dat betekent dat elke plek waar hij naartoe ging om te spreken heel veel bezoekers trok.

Top 10 beste boeken van Wayne Dyer

Niet morgen, maar nu

In het eerste boek in dit artikel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Wayne Dyer gaat het erom je bewust te worden van bepaald onbewust gedrag.

De cirkel is rond

Dit is het tweede boek in deze lijst met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Wayne Dyer en het laatste boek dat de auteur geschreven heeft. Hij beschrijft zijn voornaamste levenslessen.

De kracht van intentie

Je krijgt 50 kaarten waarmee je positieve energie het universum in kunt sturen en de kracht van je intentie kunt uitzenden.

De weg naar verandering

In het volgende boek in dit artikel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Wayne Dyer vertaalt de auteur het verleden en de tao naar het nu.

Willen is kunnen

Ontdek hoe je je vaste patronen kunt doorbreken om te bereiken wat je tot nu toe niet is gelukt.

Leef in balans

In ‘Leef in balans’ – het zesde boek in deze lijst met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Wayne Dyer – beschrijft de auteur in negen stappen hoe je je leven positief kunt beïnvloeden.

10 geheimen voor succes en innerlijke vrede

Je krijgt in deze set 50 kaarten die op 10 geheimen gebaseerd zijn. Dagelijks de kaarten gebruiken, brengt je leven in een opwaartse spiraal.

De verschuiving

In ‘De verschuiving’ staat leven vanuit je eigen ziel centraal en niet meer het leven volgens de patronen die je tijdens je opvoeding en gedurende het eerst deel van je leven hebt geleerd.

Vervul je wensen door de kracht van fantasie

Noem het fantaseren, noem het visualiseren; doe het en voel het verschil in je leven.

De bron is de weg

Dit is de laatste titel in dit artikel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Wayne Dyer. Het gaat om je doel op aarde en hoe je gewoon moet zijn in plaats van altijd maar streven naar meer en beter.

Tot slot

Wayne Dyer schrijft op zo’n manier, dat je als vanzelfsprekend aanneemt wat hij zegt. Het lukt hem lastige materie – het ego – zo uit te leggen dat je jezelf beter leert begrijpen. Dit kan positieve effecten hebben op je leven.