Op deze pagina krijg je alle informatie over Elle Kennedy, beginnend met de complete bibliografie op volgorde met alle boeken en daardoor ook de nieuwste boeken van deze auteur. Vervolgens geven we een korte biografie over Elle Kenndy en tot slot vind je de top 10 beste boeken van deze auteur, zodat je precies weet wat de mooiste en bekendste boeken zijn die je van haar kunt lezen. Heb jij ook zo uitgekeken naar de complete bibliografie, nieuwste & bekendste boeken van Elle Kennedy? Wij kunnen niet wachten om te ontdekken wat haar beste werk is.

Complete bibliografie op volgorde

  • Zie Wikipedia voor een compleet overzicht van alle genres en titels

Korte biografie over Elle Kennedy

Deze Canadese schrijfster is vooral bekend om haar romantische boeken, waarbij de spanning op bijna elke bladzijde voelbaar is. Ze heeft haar boeken bij de grote en bekende uitgeverijen (zoals Harlequin) laten publiceren en dat maakt dat haar werk toegankelijk is voor het grote publiek. Inmiddels is een groot deel van haar boeken in meer dan 20 landen uitgebracht en dat toont aan hoe populair ze is bij haar lezers.

Deze populariteit heeft onder andere voor de volgende nominaties gezorgd: diverse keren RITA finalist (of zelfs winnaar), People’s Choice Awards genomineerde, Goodreads Best Romance finalist en Romantic Times Reviewer’s Choice Best Book Awards genomineerde. Deze nominaties getuigen wat ons betreft als een glansrol voor auteur Elle Kennedy als het gaat om het romantische boekengenre.

Top 10 met de beste boeken van Elle Kennedy

The Score

Laat je meeslepen in het verhaal van Allie en Dean. De een weet niet wat ze met haar leven moet doen nu ze haar opleiding afgerond heeft en haar lange relatie op de klippen is gelopen. De ander is hockeyspeler en een echte rokkenjager. Als ze samen één nacht plezier hebben, besluit zij dat het beter is om vrienden te blijven, terwijl hij na alle meiden in zijn leven eindelijk lijkt te willen settelen. Hoe eindigt dit en kun je de spanning tussen Allie en Dean wel aan?

The Deal

De tweede titel in deze review met de complete bibliografie, nieuwste & bekendste boeken van Elle Kennedy is ‘The Deal’. Je maakt kennis met Hannah en Garrett. Zij heeft hem nodig om iemand waar ze een oogje op heeft jaloers te maken en hij heeft haar als slimme meid nodig om als sporter zijn cijfers omhoog te krikken. Gaandeweg hun afspraak om elkaar te helpen, blijkt echter dat er meer spanning tussen de twee is dan ze zelf toe willen geven. Hoe gaat hij haar hart winnen?

The Risk

Zou jij je met de vijand samenspannen om die ene belangrijke stageplek te kunnen bemachtigen die wonderen voor je carrière zou doen? Als de dochter van een bekende hockeycoach voor dit dilemma staat, besluit ze de gok te wagen en met iemand van de andere hockeyploeg te gaan daten zodat ze haar zin krijgt. Maar hij stelt andere voorwaarden aan hun deal en wil dat ze voor elke nepdate met hem, ook een echte date er tegenover zet. Je kunt op je klompen aan voelen komen dat dit helemaal uit de hand gaat lopen, want wie kan Jake nou echt weerstaan?

The Chase

Als de vonk overspringt tussen haar en haar tegenpool, besluit ze om er niet aan toe te geven. Als ze helder nadenkt kan dit niks worden: hij is de beste vriend van haar broer en ze is nota bene net bij hem en zijn vrienden in gaan wonen om haar opleiding te kunnen doen. Aan die opleiding heeft ze haar handen vol zat, daar kan ze echt geen verliefdheid bij gebruiken. En dus is het maar goed dat – ondanks de elektrische lading die in de kamer voelbaar is als ze er beiden zijn – hij totaal geen interesse in haar heeft. Dit is weer een heerlijk boek in dit artikel met de complete bibliografie, nieuwste & bekendste boeken van Elle Kennedy.

The Play

Hockey is een terugkerend thema in de Briar U serie van Elle Kennedy. Deze keer is Hunter Davenport het vertrekpunt van dit verhaal. Hij heeft zichzelf streng toegesproken na de flaters van afgelopen seizoen en nieuwe hockeycoach wordt er veel van hem verwacht, dus voorlopig geen afleiding meer en dat betekent geen vrouwelijk schoon de komende tijd. Betekent dit dat hij ook geen vrienden mag maken met het vrouwelijk geslacht? Voor gewone vriendschap maakt hij een uitzondering en – je voelt het al – daar begint te ellende (of zullen we zeggen stomende spanning?). Als ze dan ook nog samen aan een project voor school gaan werken, is het hek van de dam en is er geen houden meer aan.

The Legacy

Binnen de complete bibliografie, nieuwste & bekendste boeken van Elle Kennedy is ‘The Legacy’ een van de boeken binnen de Off-Campus serie. Nadat de vier koppels die in de Briar U serie ontstaan zijn ouder worden, blijkt dat de liefde eigenlijk het minst gecompliceerd van alles is, maar dat juist dat ouder worden zijn eigen uitdagingen heeft.

Bad Apple

Maggie probeert alle ballen hoog te houden, maar dat betekent dat er echt geen tijd overblijft voor een relatie. Ze vindt het daarom prima dat er een man in haar leven is die gewoon een aantal keren per jaar beschikbaar is wanneer ze iemand nodig heeft. Tijdens een van deze afspraakjes eindigt ze echter in bed met Ben en dat was geheel onverwacht. Ben heeft vooral een plek nodig waar hij een schandaal te boven kan komen, maar dat verandert al snel wanneer zijn verlangen naar Maggie niet over blijkt te gaan.

Hotter Than Ever

Claire wordt door haar verloofde bij het altaar in de steek gelaten en dat betekent dat zij met alle gasten die op zijn komen dagen mag dealen. Gelukkig is er Dylan, die haar schoonbroer zou zijn geworden als de bruiloft gewoon was doorgegaan. Hij moet eigenlijk niet zo veel van haar hebben, maar besluit om haar onderdak te geven in zijn appartement in San Diego, waar ze van haar gebroken hart kan herstellen. Er is echter een ding dat Dylan is vergeten toen hij haar uitnodigde en dat is zijn kamergenoot. Wat volgt is een hoop spanning tussen drie volwassenen die er ieder voor zich uit moeten zien te komen. Dit is een spannender boek dan de meeste titels in dit artikel met de complete bibliografie, nieuwste & bekendste boeken van Elle Kennedy.

The Goal

Sabrina heeft haar leven na de middelbare school al helemaal uitgestippeld en daar hoorde een relatie met Tucker niet bij. Die ene nacht samen mag hij hebben, maar daar blijft het bij. Tucker heeft echter een ander idee en wil Sabrina niet zo snel laten gaan als zij zou willen. Dat er ook nog een andere vrouw met kind in het spel is, maakt het alleen maar lastiger voor Sabrina. Hoe gaat hij de klus om haar hart te winnen klaren?

The Mistake

De hekkensluiter in deze review met de complete bibliografie, nieuwste & bekendste boeken van Elle Kennedy is ‘The Mistake’. Wanneer hockeyspeler John zich af begint te vragen wat hij moet gaan doen als hij zijn diploma heeft gehaald, realiseert hij zich al snel dat de vluchtige contacten met meerdere meisjes daar niet meer bijhoren. In zijn laatste jaar ontmoet hij Grace en dat verandert alles, voor hem tenminste. Grace denkt daar namelijk heel anders over en wil niet te makkelijk aan hem toegeven na een misstap.

Kortom

Wie van de heerlijke spanning in een goed romantisch boek houdt en de schrijfstijl van deze auteur kent, kan prima uit de voeten met dit artikel met de complete bibliografie, nieuwste & bekendste boeken van Elle Kennedy. Je smelt bij elk boek helemaal weg.