Complete Bibliografie, Nieuwste & Beste Boeken van Lynn Austin

Wie graag Christelijke boeken leest, heeft vast en zeker al gehoord van auteur Lynn Austin. Het is namelijk haar specialisme. In dit artikel krijg je daarom niet alleen wat meer informatie over de auteur zelf (in de korte biografie), maar ook een lijst met alle boeken in de link bij de bibliografie op volgorde. Daarna lees je verder wat er in de top 10 met beste boeken van Lynn Austin opgenomen is.

Lees deze review met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Lynn Austin om alles over deze auteur en haar Christelijke verhalen te weten te komen.

Complete bibliografie op volgorde

  • Lees hier het overzicht van Lynn Austins boeken.

Korte biografie over Lynn Austin

Lynn Austin is in 1949 in de Verenigde Staten geboren. Als auteur richt ze zich vooral op romans en ze doet dit altijd met het Christelijke geloof als basis. In al haar boeken komen sterke vrouwen voor die niet door een man gered hoeven te worden door hun sterke geloof in God. Haar boeken hebben diverse prijzen gewonnen en een boek is zelfs verfilmd.

Top 10 beste boeken van Lynn Austin

Bevrijdend licht

In het eerste boek in dit artikel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Lynn Austin zet Caroline Fletcher zich tijdens de Amerikaanse burgeroorlog in voor de afschaffing van de slavernij.

Eva’s dochters

Kan de oma van Emma door het geheim van de familie te openbaren haar helpen om haar relatie te redden? Of heeft het familiegeheim al te veel vernietigd?

Ezra, leid mijn volk

In tijden van tegenspoed gaat iedereen op zoek naar een leider. De Jood Ezra wordt gezien als leider in dit derde boek in de lijst met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Lynn Austin. Lees wat hij meemaakt in Jeruzalem.

Vlam van hoop

Grady en Kitty – twee slaven – leren elkaar per toeval kennen wanneer hun bazen voor elkaar vallen. Dan moeten de twee een keuze maken en de vraag is of ze voor elkaar en hetzelfde pad zullen kiezen of voor veiligheid?

God is mijn lied

Koning Hizkia krijgt enorme weerstand van de leiders in zijn land als hij een nieuwe weg wil inslaan. Zal zijn geloof in God hem en zijn land bijstaan?

Anker in de storm

‘Anker in de storm’ – de nummer zes in deze lijst met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Lynn Austin –  draait om Anna die iets over haar biologische moeder te weten komt dat vragen oproept.

Donker vuur

Twee jonge vrouwen maken de Amerikaanse burgeroorlog ieder op geheel eigen wijze mee.

De boomgaard

Het volgende boek in dit artikel met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Lynn Austin is ‘De boomgaard’. In dit verhaal staat Eliza ineens alleen voor het runnen van een fruitkwekerij. Er lijkt redding te komen, maar is hij ook wie hij claimt te zijn?

Land van belofte

Vier mensen gaan in de Sinaï-woestijn op zoek naar een Bijbels manuscript en delen hun persoonlijke verleden dat hen daar gebracht heeft.

Een lied in de schaduw

In dit laatste boek in deze review met de complete bibliografie, nieuwste & beste boeken van Lynn Austin is Nederland de plek waar het verhaal zich afspeelt. Lees over Lena, Ans en Miriam en hoe hun levens elkaar kruisen.

Tot slot

Als je een voorkeur voor Christelijke verhalen hebt, kun je in deze top 10 voldoende inspiratie vinden voor je volgende boeken.